[FDJ得罪你乜𨶙嘢呀?]巴塞隆拿球迷討論區(454)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
最大獲係呢樣
明明大大隻黑腸
點知一控波就拗柴
黑腸都有軟嘅
呢件我想屌wo 隻羊
佢入波果幾球未必夠Dj咁有價值
自己臨急臨亡先買佢返嚟,而家夠人就叫人躝?
唔想走都好正常啫
個個黎到都唔想走咁
巴塞好食好住
美羊係麻麻
不過同fdj case一樣
簽咗contract就絕對有權坐到完約
份約就雙方approve完先簽
就算好似丹麥佬咁坐到完約都冇問題架
怪就怪自己傻西比份肥約人
根本fdj同美羊都冇做錯任何野
要屌就屌比份約佢地班高層啦
估唔到12M咁撚過份 又老 又唔會續 88就算
份約你自己開 有咩好屌
想屌姐 未屌 最好走
唔走我都唔會屌出聲嘅
有分別

美羊講到明只要合約夠好佢肯走不過沙狗就點都話要留

Fdj就根本沙狗同管理層一樣想趕佢走
❗️BREAKING NEWS | The agent of Foyth has just left Mateu Alemany’s offices.

― JijantesFC
Mika Marmol will soon sign for 4 seasons in Girona. He will leave for free and Barcelona will keep 50% of a future sale. [@martinezferran]

B隊又走多個
用恒生enjoy卡有優惠
幾好喎呢個
我發現我地b隊21就叫老 真係咁多人排緊隊上黎咩
呢件唔係中堅黎既咩
你見Collado到而家都冇得踢

一部份係能力問題
另外一部份係教練根本唔識提拔係高文叫好少少
高文個期我都覺得只係咁岩冇人用only
個陣你比夠錢佢買人未必咁多青訓彈上黎
我明個兩個case唔同
不過我意思係唔應該因為份約攻擊球員
無論個球員勁定廢 都要尊重合約精神

就算人工太高 都係錯在比offer佢嘅高層
就算fdj或者任何球員堅持留低都冇錯
我覺得未必

話晒高文都有買啲幼幼點都會有幾個升到上嚟
但佢上場攻唔到
馬賽有隻翼幾勁,而且又岩沙維戰術,可諗諗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞