[FDJ得罪你乜𨶙嘢呀?]巴塞隆拿球迷討論區(454)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
Camavinga>Gavi
BWA 100m就預左架啦 係班高層之前係到FF 50M左右買到 cls
唔好屈班高層

明明係60m

話說班高層同沙狗何來的自信覺得仲可以差唔多洗多1億買人
佢而家係要刷來季收入 但本身應該係仲有CASH買人?
Kounde都仲未reg到

依家仲話要買BWa同兩隻閘
乜都唔多獌狗最多
大佬
前排你地吹到執笠咁濟
國際時事咁
熱狗最多咪又係串下班軌
🎖| The key pieces of the team for Xavi are Ter Stegen, Araujo, Pedri and Lewandowski. [@Benayadachraf] #fcblive
只係前中後最勁果個
以為係啲咩
🚨🚨| FC Barcelona have to pay €52M to Gerard Piqué & €50M to Sergio Busquets next season. @ARAesports
其實狗雄續果啲錢冇減
只係defer
🔄 (EXITS): Depay - Personal agreement with Juventus. Done deal once Barca accept that he leaves with the letter of freedom.

• Umtiti: His exit will materialize near the end of the window. Lyon, Rennes and Olympiakos have all enquired but no offer.
#FCB

Via (🟢): @gbsans [md]

懷疑Utt 所有都係鳩吹
除咗受傷
好似係有減到 然後比返bonus 條數仲多咗
屌屌沙維屎窟都好
上季好似獲獲都仆街
幾閪多49000先得 你睇ig post 都知
現實係 影 小明 68
屌 憑咩免費過蛆佢訓左半季 點都收返10m 掛
春夢最尾係一件都賣唔到
Manchester United have joined the race for Aubameyang. [Gerard Romero]

49000又要俾我哋撚啦
踢英冠點解唔簽丹麥佬
仲要獌狗柒完冇資格抽鳩熱
btw,獌狗仔幾時買FDJ
聽講佢哋好需要一隻識得踢傳控嘅防中?

呢度有隻贏過世界盃同歐聯嘅超一流西班牙防中不如考慮吓1億買走佢之後平平哋50m買埋佢個後備走ok ?
上季劇本 場場話唔想要影 之後一冇影 節奏亂撚唒
之後突然間大家就話 好似冇影唔得

btw支持影退位 冇人取代到佢係事實 要變既係踢法
咪撚再瘋狂後場鳩猜 一腳轉邊踢上去好撚過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞