[FDJ得罪你乜𨶙嘢呀?]巴塞隆拿球迷討論區(454)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
05朗甸
最遲咪畀你06年頭頒

0708兩季雞胸先畀人清走
Umtiti 真係走了
Thank you and goodbye 未傷前好撚勁
個金球都係因為05-06個歐冠
亦係最後一季細哨勁嘅一季
之後兩季成日去PARTY
肥到隻豬咁
先俾哥帥清走
好似由8:2到今日 年年都咁講
thx and goodbye

羊都有機會走埋
影 好大機會 最後一年啦
今個轉會窗好似做到好多野咁
同班垃圾隊長一樣唔肯減人工呀嘛 幾有leader feel
沙維係人係鬼真係睇唔透
佢同拿狗扯貓尾無撚敵
撚到全世界都估佢唔到
由老破到一字排開
三巨頭係做到野 而家就睇埋球探同隊醫
熱刺佩利錫33歲有進攻有防守有爆速過人有技術有頭鎚有手榴彈,睇番我地隻左閘
電話佬而家唔係租借去馬體?
要兩年內上陣一半時間先強制比40m

佢第一年踢咗70%時間左右,如果佢第二年唔踢嘅話,巴塞一蚊都收唔到
下體會直程唔想買
Lecce confirm the signing of Umtiti is very close. A simple loan deal is being negotiated. The Italian side can only pay a small amount of his salary. [@giaco_iaco] #fcblive ✅
得罪講句就算表現好都一定冇錢買
人走但係要孭大部分人工
salary cap仲計唔計?
應該就計的 都係支出一部分

無記錯的話 下年可以免費解約
今年借到出去係好事
個購買條款好似兩年都50%場數
電話佬喺巴塞份約好似本身去到23-24
如果馬體會冇觸發強制購買巴塞係咪要食多一年人工
下體本身上年諗住疤蝗兩隊半收皮諗住盡地一煲搏盡佢,點知電話佬番到去完全踢唔出水準,咬人又回塘
其實算係做得好好了 係續68同追alonso azp敗筆
其他我都覺得唔差
守得住FDJ,撚鳩到獌狗夠哂啦
yes 最後留埋fdj就完美
到底左右閘要搞到20xx年先可以搞得掂
睇住佢地早兩個月日日開一個post 叫春,都咪話唔爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞