[FDJ得罪你乜𨶙嘢呀?]巴塞隆拿球迷討論區(454)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
🚨🚨| Atletico Madrid do not want to pay €40M to FC Barcelona for Antoine Griezmann.
@JaviGomara [🥇]
預咗
我都記得,戴維斯一嚟成隊唔同晒
Atletico Madrid do not want to pay Barcelona's €40m clause for Griezmann. They want to lower the price. @mundodeportivo
咁撚on9
🚨🚨| FC Barcelona's captains will not reduce their salary. As a result, the club will ask Ter Stegen & Pjanic for help.
@Luis_F_Rojo [🥇]
早排仲有人吹奏佢哋幾個
30M囉
🚨🚨| FC Barcelona have received interest for ‘certain players’ who have not been placed in the transfer market.
@gerardromero [🎖️]

如果係B5我幫手出轉會費
睇返當年,其實野兔果屆踢得超好,但唔記得點解之後去咗鍠,不過難得一個踢完巴又踢鍠又無令人好反感最後又返到拉瑪西亞教波嘅一個球員
同埋當年睇返奧利古亞上到位都算係一個奇蹟

差唔多廿年巴迷,對拉瑪西亞出身嘅球員有一定嘅迷戀,就算印名都一定揀拉瑪西亞出身先,當然仲有其他,今屆煩惱緊印邊個,如果FDJ唔走應該印佢同埋A4
好多件
10年前嫌人矮,唔買
牙莊又捱過一日
最撚好笑原來今年出咗15+5moffer
我本人係幾鍾意Inago的,嗰陣都傳過買,但就因為以下幾點所以冇買佢

1.矮
2.已有碧基
3.Inago有段時間都大傷咗

連埋呢度應該無了,件龍門衫淨係出過長火,不過巴禾淨係著短袖,搞到要突登拎出去改短再印章,講返玩西甲球迷版印大西甲章真係好慘痛嘅經驗,起章起到眼盲
另外果件性病印完之後就走咗,腳頭幾唔好
咁你今年都唔好印着

費事印完又走
記得之前有個巴打係印邊個走邊個

利申先我之前印咗malcom arthur
前季印咗美斯
上年印咗fdj同depay
今年印Pk ok ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞