[FDJ得罪你乜𨶙嘢呀?]巴塞隆拿球迷討論區(454)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
套戰術下下都要single pivot冇計喎

明知冇咁嘅資源同人沙狗都依然要繼續用返同一套過多排俾人研究到熟撚晒之後死得仲慘
咪就係慣撚左
快撚啲摵甩啲毒癮
成日ff 有沙影白轉世
好想睇Fdj kc 柏迪
唔知kc做唔做到kante個種全場飛
反正腳下功夫麻麻 做下瘋狗迫搶
想下好 上季個個吹GAVI PEDRI DJ
先出得1-2場
🚨🚨| Bernardo Silva will not join FC Barcelona. Manchester City have decided: No offers will be considered.
@Luis_F_Rojo [🥇]
支持
咪係,足球戰術都有潮流,而家就係10年嗰套已經out晒,俾人破解晒所以先要變革
今季仲要睇個賤種荷蘭狗 屌佢老母
今季如果Fdj斷腳 即刻送件波衫比醉右賀一賀佢

十年經過 重係小明
巴塞要即食呀嘛
fans同球會都唔比時間後生仔成長
gavi呢啲天才一樣屌到垃圾咁
何況係當年冇咁sharp嘅上面三個
cucu留低打後備就冇而家咁勁啦
呢3個如果keep住留係巴塞=多3條狗only
就係因為走左先有進步
咁又真係小明太勁冇位畀佢地踢咁滯既如果佢地而家先出現就perfect
不嬲都係延期,之前仲有要吹奏pique
下場又3am?
前幾年are u okay個陣
古古好似仲係西甲做緊人球 但又唔俾機會
根本佢唔大傷就唔會退
之前係咪有傻鳩吹奏賤人碧基降薪先係真巴?
依家淨係肯延遲唔肯降喎,食屎啦
係咪條傻鳩大陸仔吹奏?
好似仲實牙實齒話一定趕得走FDJ
掌撚到佢個咀腫
早晨,牙莊又涯過一天
4am
Twitter 有講緊blade加錢換foyth
上邊個list又加多個
有咁吸引咩 人地開成40m
我哋要人哋個正選右閘,人哋除咗foyth 都冇其他右閘人選,緊係開高啲補返隻右閘啦

Pavo咁快要去掘金
Paco
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞