[FDJ得罪你乜𨶙嘢呀?]巴塞隆拿球迷討論區(454)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
買呢啲點都好過買alonso嗰啲(雖然左右閘唔同)起碼後生 人工平啲 唔啱用仲可以轉賣 又可以幫阿根廷練兵
其實Alonso係firm咗?未買我覺得可以睇埋下場用住Balde先
佢喺熱刺唔受重用,去到黃潛極速融入,仲係歐霸冠軍正選成員,同埋又係阿根廷國腳,以而家個市價嚟講真係唔算太貴,Dest防守真係麻麻成日失位,進攻上又好難同右邊配合到(同丹完全夾唔到,Rap印象中好似未上過夾),如果真係要賣Dest,真係要拿拿臨買返過正宗右閘好過689同A4
晨早空氣清新開朗
陽光溫暖帶來無限美
foyth 係正宗右閘
唔可以話你錯又唔可以話你啱晒

真心講佢進攻係差同埋都有啲玻璃
以半隻熱狗角度睇,科夫40m係絕對唔值
拎30m去德甲荷甲搵下好過啦
又係三年約

到時又蟹喺度霸住個cap同一隊位
鬼叫沙狗有免費/平嘢嗰陣時唔要

係要等開咗季先話我要
Okok,我記得佢開頭係中堅(打Fifa果時先識),之後已經係打右閘,黃潛都國家隊都係,但佢防守一定好過Dest先,同埋Dest成日踢一場傷兩三,就算踢到曉飛都無用啦
https://www.youtube.com/watch?v=PH0TJsVse-M

佢識推進,多數係由右推返上中間,但一定唔係落底傳中果類型右閘,但佢身位同防守幾好

但佢同A4打右個作用好似冇乜分別
兩個位都打到不過國家隊打閘多

不過講真都有啲玻璃
最長果次係傷咗半年
呢一兩年好返啲啲咁解
似AZP防守好勁進攻弱嘅右閘卦

沙狗好愛
沙狗想打343 但係買隻唔識落底嘅rb
Dest個問題係防守太鳩,後防做好自己本份嘢先學人進攻啦
我係領隊都一定揀689多過佢
已經理解唔到
兩個咪係半斤八両

689直程夠膽唔回防
689 最出名係雙手擺後防守
條撚樣由中場縮手縮到禁區
其實點解話沙維想打343
佢有一場係排過呢個陣出黎咩?
友誼賽踢咗30分鐘俾人換咗落嚟
Chelsea have sent Barcelona an offer of around €27m for Aubameyang.

— @gerardromero

正啊
似沙維似係想搵underlap右閘
佢唔洗右閘識助攻,但要識收入中間控波,所以佢寧願要蘿蔔頭多過dest
咁foyth個ability幾岩用,但我印象中佢防守都係麻麻的
軌做白武士
想打防守433轉進攻343

Foyth 打RB/RCB 唔洗落底
Eric變第五選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞