[FDJ得罪你乜𨶙嘢呀?]巴塞隆拿球迷討論區(454)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
U.K. ?
幫我地清cap 我地多謝你啦
租咗半季 嚟旅行
我哋巴塞要講論資排輩
Riqui Puig: "I was in Barcelona while all of my teammates were in Los Angeles playing matches... To be honest that hurt me a lot. Sometimes you have to take decisions, and they took that one, but I don't agree with it."

Riqui Puig: "I have to thank Barcelona because I am who I am as a player thanks to them."

Riqui Puig: "The last part of my life at Barcelona was not how I wanted. I wasn't treated how I would have liked. But that can be forgotten, and that's that."
中場三隻加艾巴應該鐵膽 費托都應該會入選 fati就難講
去蒲算啦
你知唔知成個post得你一條撚樣入嚟爆閘真係好撚柒
我係軌都嫌你戇鳩啦
又唔撚帶埋你果3個大佬過去
一隊由死追FDJ變求買Dest
一隊以為好彩會買到FDJ變求買Auba
柒撚到咁都有
柒到入咗港超post
原來唔計四大長老同達仔,年資最深已經係utt同傻丹,不知不覺都呃飯食左5年同6年
湖人Po都入埋
猛走奧巴走 唐仔又賣埋 丹麥佬做利雲後備?
Fati 廢托
買得利雲就預佢上曬全部賽事啦
❗BREAKING: FC Barcelona's relationship with Leo Messi is now ‘much better’, it is very likely that he returns.

— ESPN
FC Barcelona are interested in Malo Gusto, right-back of Olympique Lyon.
@lequipe [🎖️]
有冇古人記得細哨岩岩黎頭幾場係咩料

印象中唔算太sharp,係季中借咗戴維斯返嚟成隊波脫胎換骨咁,追下追下最後上返第二,有錯勿插,當年完季之後買咗人生第一件巴塞衫
其實你唔尷尬嘅咩?呢堆除咗Cucu巴根本冇興趣😅
沙狗想要啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞