[FDJ得罪你乜𨶙嘢呀?]巴塞隆拿球迷討論區(454)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
🎖| Xavi & his staff really like Foyth and believe he would fit in very well with the team, but they have DOUBTS because of the fairplay. [@totcosta] #fcblive

吓?80m BWa又唔見你有doubts 不過42m買佢返嚟都係on9
拎689去換得唔得
同擺a4去閘有咩分別 定呢個腳法出波都勁好多
我就係記得之前係踢中堅
冇分別
有冇人覺得拿狗而家係為買而買,令人覺得隊波財政完全冇問題
上邊覆我個個係咪傻閪大陸仔
破產邊緣
All in or nothing
買多D人先有noise,令到多D人入場睇,從而增加收入?
都買左咁多 唔差在買到極致
乜都贏唔到會出事
其實預左買右閘點解仲續689
友情卡 上年傷左今年比多年佢玩
迪莊又續命一天
學之前篇文咁講 要搞政治 球迷J球星J陣容J冠軍 有呢D野 將來財政越玩越差 球迷唔會理 依個問題就由第時果個主席諗啦

我依家勁抽左 係我任期有球星有冠軍 咁我咪名留青史
68呢單我當係友情deal算
之前有ching話傳
A唔識串佢唔想續68,但xavi同主席想續
MateuAlemany
FDJ 睇唔上曼聯 sor
「為買而買」
有啲deal係,例bwa
但傳想補左右閘,呢嗰又係正路

「覺得隊波財政完全冇問題」
唔覺係
睇海外球迷留言都知有事

另外,主席話過足球世界唔等人,可能仲有其他原因係咁買
呢2年我覺得為成續啦,買老人即食,好似佢地短約
J球星J陣容就不敢恭維

比爾連,Alonso
係佢,梳,唔熟
係咪yuu會員?
depay走到未
Y U U
去食嘢 攞yuu獎賞 爽夾快 (come on)
快快脆 download yuu 就隨便買 (aha)
最著數 簡單輕鬆 想要就快
U gotta try

齊齊用Y U U (Y U U)
去食嘢 攞yuu獎賞 爽夾快 (爽夾快)
快快脆 download yuu 就隨便掃 (隨便掃)
去24 通宵都得 分照儲 (分照儲)
最勁最好
除左dest之外,無見過沙維講到明唔like邊個
轉撚左歌好耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞