ViuTV《戀愛Staycation》7月25日起 星期一至五晚0930 (31) 大結局

1001 回覆
7 Like 17 Dislike

Log in to view stories
Experience life's moments in stories
Stories let you see what people are sharing in inspiring new ways.

其實又唔使放到咁大,
月巴heihei係twitch都有講返 只要坐低一答懷疑有player 就一定要投人, cat可能唔知可以唔投 先咁大反應
笑咗
ig live講咗
投票日其實個個都揀投自己先
但一上去投節目組就會問你覺得有無player
然後覺得可能有就會拋窒你
話無得揀自己 係有幾個心好定先棄到票
cat同hei hei肯撚定成日打毒針,講sunny 是非
不過最尾見到sunny比人投走,heihei 都有反省好似自己講太多搞到大家唔like 佢,有少少內疚
不過都係磨滅唔到佢哋兩個八婆喺女仔聚會食飯時講sunny是非嘅閪樣,特別cat,真係閪撚到震
我由嗰刻開始已經好唔鍾意佢,正宗死八婆
S2衰在冇得睇芝芝同Sunny第二次去街
好在有Jacky同洛妍挽回不少分數
好撚柒真係
有時啲外向人對住毒毒地嘅就係咁snob, 不過Thomas 好過Cat 少少,因為公佈左Sunny要走,佢都似有啲唔好意思想去同Sunny 道別先,Cat 仲要詐傻唔埋Sunny
GG老師真係好天使
第1集睇真係覺得頂唔順好扮野
愈睇發覺真係好大愛發至真心

見jacky同洛妍真係一齊咗好開心

BTW 無mon post
vicky同嘉宏係唔係都一齊咗?
見佢哋新post都好sweet

覺得第一季好睇過第二季,第二季太平淡太悶
其實有劇本好正常,唔好太假就ok
發覺好多人睇呢d真人show都過份投入
咁8個人傾果陣你唔講?點解要水大家都係覺得無,提出投自己一齊齊心戰勝大魔王?

講一套做一套果4個人咪就係仆街囉,你8條友傾果陣話我覺得有,大家順住去無人會屌架喎
綁鞋帶
第二季好睇好多
d女又靚啲又true d

第一季兩條大波妹太mk
你有無睇㗎巴打
投完就要分開無得再傾㗎
8個人傾嗰陣都唔知無得投自己
節目組見到佢哋個個投自己先唔比佢哋咁做
個個上到去先知節目組玩嘢
無計
Catrina 想轉移視線
係咁自己同自己講野想人屌Sunny
Thomas
問你有無player同邊個乞你僧想佢走
已經係兩樣嘢啦
但佢都照投走人喎
Cat 早晨
第二季啲人似enjoy個節目 投入多啲
第一季女條女明顯要鏡頭 博上位 重要有player
player設定日敗筆黎 Viutv 捉鬼捉上腦
仲有D剪接都好撚閪
三個主持睇到既片段好明顯多過電視播出黎既片段
搞撚到有時都唔知主持講緊乜 睇撚到一頭霧水
想問洛妍同jacky 有冇一齊到? 現實
Jacky好似怕怕醜醜 幾好仔咁
吹撚到實牙實齒話唔想大家走要投自己就解決問題,結果去到關鍵時刻都係投走咗人
人哋一樣堅定到自己個心,唔投得自己咪投白票囉
佢又唔係喎,初時講撚到話唔想大家走,轉頭又投走人

投都唔緊要啦,人哋叫你投個覺得係player 嘅人,條八婆就對人唔對事投走個自己唔鍾意嘅,去到最尾一集又喺到講話驚cyrus 係player
真係食撚屎,你係覺得sunny player 咪比你投走咗囉,仲講乜驚cyrus 係player 啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞