ViuTV《戀愛Staycation》7月25日起 星期一至五晚0930 (31) 大結局

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
話佢係player反而都好兜啲丫
叫強尼話Catrina真係好戲
而家話佢唔係player真係水洗都唔清
什至我懷疑cat係player,只係佢failed同太黑人憎先臨時話冇player

呢個系要瞞一世既大話wor
會唔會有S3
強尼事前知劇情去向啦,成日要營造到佢好神,係全尼,其實好假
專幫住哂有背景嘅人
https://youtu.be/yUgjOqSwIiI
聽完佢唱歌,睇埋佢個樣
咁吉生點解會簽佢呢?哩樣可以諗一諗點解
Cat 真心死八婆 臭化西 垃圾一條
一開波又話投翻自己咪得
轉撚個頭又走去投sunny
呢條八婆真係賤到無人有
Last 仲要專登記問jacky 最後果句講咩,肉麻到,結婚當晚cut番出黎播啦屌
冇得投自己又點,話明投走覺得係player 嘅人,臭閪cat就只係投個自己唔鍾意嘅走
去到最尾一集喺到驚cyrus係player真係 on99
但thomas個樣冇得輸
Cuntrina同Thomas都係仆街
thomas 都係on9 佢投sunny嗰時講個原因都唔知噏乜撚嘢,鳩吓鳩吓又係投走個自己唔like 嘅人
Thomas應該答咗可能有/唔排除 所以要夾硬投
佢自己都話sunny唔似player
唯有投同佢有關係嘅cat/heihei都唔鍾意嘅sunny
正邪不兩立,8條友坐響道大大聲講話大家投自己,轉頭投比我自己

事實係8條友得4票,你話8條友有7票就自己戇撚鳩鳩弱智撚者

咁既小人你仲可以同佢做朋友?需要咁假咩?定你真係無朋友到連咁既人都要巴結
Jacky同lokyin

完左節目有冇一齊到?
芝芝有啲波
睇晒S2
覺得識揀一定係揀Sunny呢啲毒撚
有樣有身型但毒到仆街
只要有女打開到佢心扉就一世都唔洗驚佢會出軌

芝芝一開波以為佢扮可愛
但睇落佢其實佢個人positive
好過cuntrina

最正係Heihei
想屌

鍾意S2多啲
但講大波S1遠勝
咁jacky ly其實都戀愛元素嘅
Fate咁
真人 Show 啲嘢信三成就好
特別係制作組想Juicy啲一定會放大某啲衝突同正/負面嘢
節目睇完就算,反正就算係真都係佢哋八個人圍內嘅事
無謂整多個木村花出嚟
咁港女硬淨好多
淫片淫照咁多單都未死
呢個唔擔心
睇到佢Ig story果陣都嚇咗嚇 估佢唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞