ViuTV《戀愛Staycation》7月25日起 星期一至五晚0930 (31) 大結局

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
我係覺得佢地解釋完之後 投票機制問題局住要投冇辦法 唔係之前諗嘅咁雙面 但後面啲reaction觀感就差啲
唔好再提roller ,Stan大哥好慘
熱門有咩用?
Sunny係有少少亞氏保加 但可能尚算心地善良
Cat就一定心腸壞臭閪一個
熱門師
果d玩膠
大家開開心心普通交流
西醫個種格係自己一份堅持,唔會搞到其他人,只係有自己一套

Cat反而係個種8婆性格,大大聲周圍同人講某某人嘅壞話咁,又口是心非咁

(個人感覺/睇法,而兩個憎恨程度,最憎cat)
咁要等我試下先可以下定論
笑死, 洛妍真係好多粗口
系wor
(都冇tag s2啲人
sunny同gg先係一對
算啦no ff
食完人蛋糕講完人壞話帶撚完風向
如願以償踢咗人走
仲好意思貓哭老鼠叫人返嚟食早餐
Cuntrina八婆Confirmed
講真,其實S1同S2參賽者(男/女)都算係高質
反而你班友仔咁不自量力FF自己溝到
我諗唔關信唔信任事
而係明知個節目想玩鳩人
你用咩態度去應對?
有冇嘗試唔好跟從呢d白痴規矩?
其實SUNNY唔太適合JOIN呢個節目
佢呢D鐵漢型男應該玩第二種真人SHOW
Sunny加油
Sunny呢種型男,要條女好主動追先得
講真,感覺佢真係有少少亞氏保加症
CAT仲要成日好似睇通人生咁係到講經,結果又係唔識諒解人
yan yan由始到終都系victim
希望佢地會放返個live出黎
我會成段睇哂
唔得閒聽
咁不如成個節目都唔跟rules啦 佢地8個人係投票呢件事上都係有跟rules㗎 唔係幫cat講野 我都覺得佢後面嘅反應觀感好差 係覺得呢個位唔值得鬧姐
最後節目話無player ,gg 就喊其他人就heavy樣

Cat就冷笑樣….成日話剪接差,剪曬出黎我驚cat 食更多負皮
中間喺heihei到開嗰段彈咗app斷咗,唔知ig有冇save到
Sunny 同GG 出街其實冇咩問題 重做得幾好添
應該一多人先攪唔掂

利申 後生言行同Sunny有啲似 可能衰過佢
感恩遇到個好老婆會體諒我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞