ViuTV《戀愛Staycation》7月25日起 星期一至五晚0930 (31) 大結局

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
前幾集佢哋圍埋講是非嗰陣Hei Hei 接Catrina 講sunny 舉好多例子一齊講sunny
嗰陣佢聽到gg幫sunny解釋/兜嗰陣Hei Hei 個樣都幾衰下
預咗呢個comment 會好多負皮
gg 有幫佢平反
平反完投sunny 嘅得catrina 一個女仔
邊個唔likey 邊個好明顯姐
男人老狗咁撚小家
想知臭閪cat點回應
你點講都好cat 一定閪女人
自己去跟下ig,live啦
一姐話齋
根本有個人preference投呢票
ig live sunny都有睇
佢地仲邀佢入黎一齊直播
係sunny唔肯咋
咁假都唔算閪
大佬煮個早餐都咁有目的
Agger
個時心諗去廁所洗唔洗入紙申請先去得呀
芝芝開咗live
睇完heihei台
1. 投票坐低viu會問參賽者有冇player. 如果一開始答左覺得有就一定要投人, 答覺得冇就可以唔洗投人, 所以出現左有人投人有人投白票

2.一開始誤會sunny 既原因
- 有日月巴同sunny 一起整早餐比全部人食, 但sunny 比viu訪問就講自己煮早餐比全部人, 冇提過月巴

-海洋公園果陣明明芝芝冇脫鞋帶, 但sunny 專登叫隊crew影佢幫芝芝綁鞋帶, 所以d人覺得佢專登做效果
IG張相仲要係無TAG佢
我驚
但事實係咁

s1:戀愛staycation
s2:是非staycation
Live去邊到睇?
又真係有啲奇怪 可能太想表現自己所以有啲位over咗啦
stan正常企理,sunny係出show咁款
唔應該利用「player」呢個投票踢走佢
Gg開live
現場有sunny cyrus ly jacky
第三點有啲癲 jm9
笑騎騎 放毒蛇
芝芝開live5個人,冇Cat冇Thomas冇Hei Hei

睇嚟芝芝點諗好明顯啦
本身容易提住錢, 提住自己做過咩既人就係小氣d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞