ViuTV《戀愛Staycation》7月25日起 星期一至五晚0930 (31) 大結局

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
好有喜感
拍喜劇應該有得發揮
星3退賽,星4第一round foul
根本Catrina個西女人都唔妥Sunny,所以借投player呢個機會整走Sunny,投票嗰日之前個dating Cat係同Thomas出去,分分鐘嗰時已經落咗藥叫Thomas投Sunny
佢哋直接話冇
依家係如果覺得有呢個機會 就算覺得好少機會都要投
咁冇同唔排除其實只係肯唔肯定嘅問題
即刻衝出去買 就要佢鍾意既味道

咁都
有心扮野...
CAT 點算仲點做星
有咩例子 有冇得簡單講下
cat第一次放毒都知係閪人
人地on99自己拎錢買個蛋糕
講錯野 都唔洗放毒
仲要對個on9仔放毒
喂大佬阿 重睇啦 成日有意見就屈人打手

前幾集咪講晒每個人都覺得sunny好怪
唔親近

點解會咁講擺到明唔係剩係得節目上既野啦大佬
做乜要幫個attention seeker啫?
講Player 第一時間諗到嘅一定唔會係Sunny
catrina 似係因為生日蛋糕事件而借機投走sunny
講錯野個位真係打左個突既
但唔覺得扮野

有類人係社交方面真係咁笨拙
其實關heihei咩事?
又話今晚開live嘅?
執得企理係尊重Stan都執得企理
我剩係知佢po既野永遠都係
:我做左xxxxxxx阿 大家睇唔睇到阿
包括佢camp入邊既行為都係咁
點解節目一開始個個都對sunny唔友好咪咁解
社會性死亡
hei hei 話樂研同jacky有拍拖
依個係咩事件
Sunny坐喺最入面但佢急尿想行出去去廁所
而咁啱Catrina 講緊嘢
之後Sunny 就俾Catrina喺背後屌話佢唔識social skills

我睇到真係笑咗
唔講唔知以為佢發表緊咩偉論
咁撚惡唔俾人去廁所
大學上堂急尿都可以直接行出去去廁所啦

同埋我覺得如果佢真係覺得Sunny 唔尊重佢
點解唔直接搵當時人傾 淨係識係背後搞小圈子排人同投死人

激動得濟打錯字
真係好憎呢啲人
完全唔會諗人哋對佢嘅好(枉Sunny 知佢鐘意抹茶蛋糕 仲特登出去買俾佢)
而佢識係識因為少少嘢唔合佢意就匿喺背後講人壞話 排擠同佢唔一樣嘅人

如果冇劇本完全係佢本性出演嘅話
咁佢嘅性格都真係幾差

不過都唔建議走去佢Ig 屌佢
呢啲人永遠唔會覺得自己有錯
隻錶
咁都係唔識做人姐 點算閪
同閪大欖都扯唔埋
我覺得thomas仲仆街啲
佢上集投完sunny講話
我覺得sunny唔係player
但如果要投一個走佢會投sunny
咁即係佢覺得佢唔係player都應該要走
gg not gigi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞