ViuTV《戀愛Staycation》7月25日起 星期一至五晚0930 (31) 大結局

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
係咁嫁啦 拍節目
Henry 你係咪真係有份演 傻校長姐

有份演傻校長真係夠吹足成世
同造星個look真係貨不對辦
Cat 姐現身?
人地假唔假我就唔知
但你西到仆街就係真
最尾話無player 果度無投果啲都無咩表情
你就喺度西笑
邊度有live睇?
Catrina ig勁多人屌柒佢好撚心涼
頭先hei ig
完左lu
但係答唔排除都會逼你投喎 就算一個人根本搵唔到邊個係player 覺得冇嘅 你問佢肯唔肯定都有可能會答唔排除架啦 之後又講左班crew又死同你僵持超過半個鐘 即係唔係你反口就可以走得甩
好痴線節目姐
咁都要睇到網絡欺凌人
Thomas 呢d 先係仆街,但d 女就覺得佢思想成熟。
唔排除即係覺得有啦如果你feel到無就會答無啦
本身以為佢係player先咁投
睇嚟佢喺學校都係蝦蝦霸霸杯9人嗰啲
其實玩捉鬼好撚無聊

反而鍾意S1突然加人

見到班女本來開開心心等班仔點知有條女跟住

睇住班女即刻黑面勁正
V: 吓 就係佢地3個阿?
本田似係想試晒咁多條女先揀
識玩
IG啲相同佢呢套野入面都唔同啦
Catrina 條臭閪生日sunny去買蛋糕
Sunny覺得佢想表現自己only
只係唔識點樣好好表現自己
唔真心感謝仲要話係咪要俾返錢你
諗起都想煎佢兩巴
爭好遠
本田感覺係浪子回頭
起碼佢中央暖爐得嚟 算早期就識得收掣
講晒出口係斷heihei 唔俾heihei再暈自己船
同埋佢最後階段冇加害Sunny

但厹傑去到好後期同雀仔約完第二次先肯all in
條友根本一路扮晒毒撚扮單純 實則就一路左右逢源玩晒兩條大波妹
雖則嗰兩條大波妹都未必好

同厹傑似嘅係Thomas
又黑又瘦又ipad個樣又老
仲要close up望到啲皮膚都幾麻麻
圍爐嗰晚塊面多油到可以炒餸
打隻字唔駛理人感受 係咁咖啦
【嚴選】《戀愛Staycation》十大名場面
https://lih.kg/3102347
好明顯哩幾集強尼都唔敢踩cat一句
每次兩位女主持踩緊cat,強尼都要即刻扯開話題唔畀佢哋踩落去
擺明後台好勁
什至我懷疑cat係player,只係佢failed同太黑人憎先臨時話冇player

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞