ViuTV《戀愛Staycation》7月25日起 星期一至五晚0930 (31) 大結局

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
然後一齊舉中指
真係好sweet
冇s1咁好
本身約會嗰日lokyin幫jacky搽唇膏嗰下已經
勁撚sweet
Heihei問sunny理想型係咪gg
Sunny怕羞點頭
反而gg對佢同cyrus都落閘
HEIHEI=月巴=Twitch台主
(女台主好似係連登俗稱既「電子雞」?)
佢本身都係蒲開果啲wet妹(真MK妹)
點會同thomas呢d鬼仔真感情
不過有冇其他下文就難講啲
追哂咁多集
第一係Jacky同iu可以幸福發展落去
第二係比多個機會Stan/Henry/sunny再玩
頭先唱兒歌嗰時sunny望實gg仲要跟住做嗰樣真係沉晒
仲有heihei幫手叫sunny要約返gg一日,sunny喺到拍gg,但gg都
唔撚係重點,咁你諗辦法唔好投囉
其實最後應該叫埋SUNNY返黎大團圓結局
咁先係最正
而加搞到個Ending dead曬咁好on9
抵GG嬲既 套野拍完八個月都仲唔約
tom同hei想vote眼中釘乃動物本能
但DQ sunny既一定系節目組

s1:stan想走;節目組挽留
s2:sunny被foul;節目組護送 + 冇返場

搽埋下面個唇都得

Gg話cyrus 話同佢冇火花
連cyrus 都話係可以培養
但gg照落閘
不過sunny gg可惜好多
睇完S1仲幾中意佢tim
有樣又強勢, 又運動型
你參加得人地節目硬係要你投點唔投架啦, 唔通你拍枱唔玩個節目.....
係呀,就係咁先正
咁先take到好鏡頭呀嘛
佢地無諗咁多
現實世界有個gg咁既俾你去追
其實真係唔駛諗一定9衝
可能sunny真係唔夠投入
繼續拍會唔好睇
睇完覺得最仆街係viu 又player又踢人走
到最後咪有4張白票,係可以硬係唔投架,如果一開始有選擇信任而唔係懷疑
造星3、造美人已經有玩呢啲仆街嘢
咁又未必
湊呢啲女好煩架
巴打未拍過拖?
但問心如果你係入面 都未必100%信任 識咗個幾禮拜咋喎
GG 由唔導好變到正常無乜野
中醫就正常變到極唔討好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞