ViuTV《戀愛Staycation》7月25日起 星期一至五晚0930 (31) 大結局

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
講左一睇白票就白票架喇
你咁樣講完又唔做先最恐怖
仲要呢樣野係無成本架喎
表面果浸同底果浸唔同
人地點信你?
變埋MVP tim
佢地成日講洛妍粗口好勁真係睇唔出
夜喇 無乜可能
月巴岩岩斷左,即無左500人
佢地開頭係話投自己 唔係話白票 然後投票嘅時候節目組話唔可以投自己 係rules

如果可以投自己但選擇唔投 我覺得係好雙面 但如果個rules係到 要跟返我覺得係第二件事

最後可以投白票嗰啲 係因為佢地答咗節目組覺得呢到「冇」player 如果唔係答冇 係答「有/有可能/唔排除」冇完全否定嘅都一定要投票
重屌JACKY個西TIM,笑撚死
咪就係白票嗰4個人揀咗信任,另外4個人揀咗懷疑
一開始嗰4個人已經做咗選擇
西醫day 1都西西地
成日針對stan大哥
癡線 個人喜好依啲嘢
咁都要無啦啦加多句踩人一腳
你出返去霸熱門啦
個你地係講緊睇story班人阿
屌,笑撚死
閱讀理解0分
一個女人肯同你共用, 已經知咩料
咁你揀咗懷疑,俾人質疑你破壞咗人同人之間嘅信任,正常啦
不過我係覺得呢點唔係臭閪cat最臭閪個位啦
你係咪on9?
食過幾多條女要唔要數俾你知?
咁佢由一開始就已經命定咗jacky嘅
節目組梗系剪D唔正常
富戲劇感既畫面畀你睇

講就容易
到你俾佢嗲兩嘢
一定無晒理性
其實反而gg呢d表面睇落咁親切好似會好易得手
實際溝落應該無咁易

根據我既拍拖經驗所理解
岩岩睇返最後一集
只可以話cat 係閪女人一個
投票係制度問題,我都算。
但零反省,仲要屌人係中間都要行出去件事真係8婆到

Jacky個pair好sweet,希望真係一齊咗

Cyrus 就明顯格硬選擇cat, 兩個無興趣, gg都明示唔會想同佢一齊

最後無player, cat個樣無悔意,其他人都有留意下gg

雖然Sunny可能做咗好多唔討好嘅事,可能佢為咗多d鏡頭,好似洛妍都話自己係節目做嘅野,可能令到製作組好難剪到鏡頭 Sunny係一個毒撚,但又想表現自己,但方法錯哂
Sunny係一個毒撚,但又想表現自己,但方法錯哂

呢句好中
諗返起佢聽到得四票扮晒不知所措仲要扮話攪清楚件事個樣真係覺得嘔心,呢個唔關viu點樣剪接嘅問題,而且佢嗰下將自己嘅醜陋現晒形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞