[本地] [點止廣東歌一種] 香港流行音樂討論 (66)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
都要人哋林家謙有興趣請你嘅
唔覺有用
你睇下__上完林家謙演唱會咪又係咁
Music panda ig po話今集係 Cy Auden 細貓
下面啲粉係到留言問jer 同尸兄個集好咗邊係到屌chillgood 唔播
成日話鏡幫樂壇 你班鏡粉剩係想睇自己粒仔咋嘛
唔係詯一定要支持埋其他人 但人哋宣傳緊第二啲人又係下面踩場勁唔respect
你估chillgood唔想播咩 流量密碼自己去viu 大國問下佢哋幾時出好過啦屌
https://youtu.be/DZrtHV7xTD8
得1.5k
一個留言
Music panda ig po話今集係 Cy Aiden細貓
下面啲粉係到留言問jer 同尸兄個集去咗邊係到屌chillgood 唔播
成日話鏡幫樂壇 你班鏡粉剩係想睇自己粒仔咋嘛
唔係話一定要支持埋其他人 但人哋宣傳緊第二啲人又係下面踩場勁唔respect
你估chillgood唔想播咩 流量密碼自己去viu 大國問下佢哋幾時出好過啦屌
唔覺有幫助
__係邊個?
呢2年啲歌係出息嘅,但未去到大hit吸引到街客
街客唔會留意chill club 電台啦
最多留意下kkbox spotify 啲排行榜
所以上下林家謙演唱會俾愚一呢啲報下仲好
所以冇觀眾緣就係冇
佢同陳蕾果期都老是常出現
但陳蕾個個支持佢上多d
牙妍好似講過話罪大有份老底
佢耐唔中都有啲story廣告嘅
不過唔知出一個廣告收幾多錢
話唔定一個story已經頂到一頭半個月
呢首就一定記得啦
不過衞蘭、Aga同Gin Lee一樣有唱維穩歌
不過呢度大把人雙重標準
差啲認唔出係邊個
係,但就只有Kay比人話得最金
明明冇做過啲乜
周耀輝啲詞有時好難明
同比較新詩
有時係冇得明
我有私心 會幻想呢幾首歌小巧唱會好好多
覺得泳兒真係成為咗小巧離開馮穎琪之後嘅得益者
拎咗幾首好歌
大眾喜歡淺白歌詞
佢揀左周耀輝就註定會咁
周耀輝同Juno啲歌我可以J成世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞