痴撚線四個人一間房

305 回覆
723 Like 79 Dislike
而且話樓主係好女仔既巴打真係要帶眼識人
家教好既女仔點會cheap到送上門同居
難聽講,各位巴打將來有個女
都唔想一大左就同人同居日扑夜扑啦

散左 都唔會有人想接手
四人同心
咁撚窮仲同佢拍拖
可以玩換妻game
最能好笑係果個"生活/生存論"
原來政府有責任保障你生存
你自已就賺錢享受生活?

你自已選擇搬入去,又要投訴太迫?
你自已選擇搬入堆田區隔離,
又要投訴太臭, 要政府拆左佢?

你想痴住bf, 你男友想儲錢
乜都你想你想
世界圍住你轉?

政府係有責任保障生存嘅
住屋權都一早係基本人權
不過無改樓主戇鳩嘅事實
拍拖咋大佬 一定要同居?
痴線 我又係同一情況

只不過我係同我個fd同一間房上下格床
佢一開始仲會同佢男友係上格扑野 完全無理過我感受
我後尾同佢講咗次之後都仲有發生過 依家就好咗啲

但係佢男友超級無禮貌又有啲脾氣問題 每次佢黎我都好唔自在
所以我寧願訓廳 但就好似間房我主場但比人踢咗出去訓咁...

其實我個fd都幾唔considerate
好彩就快搬走 咁就唔洗同呢啲人癲!!
屌 無錢咪番屋企住
番自己屋企住都驚感情會淡?
講真間屋又唔係你bf / 佢細佬
要屌你兩條女都無資格屌
你一個外人去霸住人屋企仲屌人細佬係咩道理
如果唔一齊住會散咁死撚左佢算啦
痴線 我又係同一情況

其實點搞得落 個感覺一d私隱都無
好似有人偷聽咁 又唔可以盡興
好變態 仲搞埋其他人
痴線 我又係同一情況

其實點搞得落 個感覺一d私隱都無
好似有人偷聽咁 又唔可以盡興
好變態 仲搞埋其他人

有D人有其他人響度仲HIGH
出去租個套房,幾千蚊個月,兩個人夾,都好少錢,有幾難為你呀。

下下就賴落樓價度,想買樓ge咪搬返屋企住lor仲有筆錢剩tim
樓主除左比佢男友屌仲要上黎比連登仔屌都幾慘
樓主窮真係唔好生仔
返自己屋企訓啦
男友心諗要比幾千租屋 不了
結論樓主賤過雞 真話係難聽D
4個人 一人拎3千蚊出黎 都萬2
開始申請公屋未?
痴線 我又係同一情況

笑死

佢男友搏你會加入

樓主真心on9
四人同心

屌你老味男友咁辛辛做扎鐵快啲同佢結婚抽公屋/居屋,呢一兩年咪搬番屋企住先囉
究竟啲人要有幾戇鳩先會俾正皮?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞