【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩甚麼好呢? 討論區(10) - WSGWannabe 初一粗卡

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
就算伊庚早到南山,去到百貨公司仍然差好少先成功...
其實今次兩小時內集合所有人始終就算點都失敗
首先大神要揾電話亭先知成員位置,聽到錄音即刻先揾哈哈,然後哈哈提議兵分兩路大神去接真珠再上南山,哈哈留南山等伊庚同美珠,最尾去埋百貨公司接美娜同埻夏,成個過程完美,不過唔夠時間...
就算伊庚冇break先上南山同美珠哈哈一齊等大神上返去接佢哋,結果去到百貨公司都差1分鐘先成功
好似大神咁講拎少塊拼圖已經成功
啱,調轉好大機會成功,南山係上面比較兜,大神冇諗到
唔完美啦 在石行錯兩步
一開頭佢啱啱先留言美珠上南山 同真珠話佢左知自己係漢南 佢應該去左漢南先啱
之後哈哈話分兩路 其實冇叫佢接真珠上山先
佢應該去百貨公司接左兩個再上山
唔考慮節目效果,全部人返mbc 同拼圖個位等上車就得,留言信箱都唔洗用
所以haha真係最醒
一開始就諗住將一個固定地點spread出去 等成員自己過黎
https://youtu.be/qnAYiAq_8wE

呢個係乜野cf黎
rap都得,真珠唱歌好掂

美珠同二二舞台

221229 이이경 X 이미주 Trouble Maker (1080i)

<G>

drive.google.com/file/d/1hqXq9v…
真係有表演
新人獎真珠,加入三個月已經有
22 會唔會一齊攞埋男新人 跟手大神再攞埋第20座大獎 玩什麼好呢大滿貫
冇,反而係人氣獎
舊年大神有今年斷估畀全炫茂
好勁啊 兩個新加入都有獎
Haha 俊河無獎?
知蘇都係咁緊張
人氣獎算唔算勁
今年係佢攞啦 我獨狀態勁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞