【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩甚麼好呢? 討論區(10) - WSGWannabe 初一粗卡

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
突然錄影好小事, 都講唔上頂唔頂得順
拖到星期三晚先講聽日唔使錄影某程度上係防止班成員若果佢哋早幾日知道唔使錄影嘅話會去做其他嘢或者接job,不過 啲成員全部都留喺屋企休息或者附近食嘢,得美珠真係預約咗睇醫生,要到尾段先可以接佢
今集車個度 好睇過RM嗰度好多
兩個新人勁識自己搵野搞
22 真係好掂 小品,即興打電話 ,隱藏攝影機 樣樣都有 同樣40分鐘車talk 好大對比
好彩最先接嘅係佢哋
如果唔係大神夾硬兜路 其實都可以好好笑
好彩玩什麼好呢大神冇玩行錯路梗
伊庚同美珠好似真係有d野 搬新屋嗰陣美珠個反應已經好奇怪
如果係演出黎咁美珠應該要去拍戲
有行錯路呀,不過係因為聽歌聽得太專心miss咗
我都覺得佢地兩個既反應太真
同埋佢地唔解釋搞到觀眾分唔到真假
要玩loveline同珍珠會好好多佢擺明玩開膠

如果今集大神冇話佢地係冇可能我真係會覺得佢地有野
當然真定假佢地先知

同埋依家22庚要1對3好鬼尷
三個都想同佢玩loveline
剩係上集其實都冇乜野
但喬遷嗰集個反應太明顯
同rm之前喺鍾國屋企大神爆料話昭旻ff過自己嫁比鍾國之後昭旻嘅反應一模一樣
大神成日唔小心拎真野出黎講
之前先推緊美珠韓海,依家又黎個伊庚
rm 忙內cp有時啲動作仲勁, 但係係人都知係商業,不過伊庚要同3個女做cp真係少进
少迷,希望佢快啲揀好一個人做cp仲好
換個角度,會唔會其實大神係想助攻(in both cases)?
鐘國個對唔知
呢對一定唔得啦對個節目百害無一利
睇全炫茂 韓惠珍就知
感覺比較難 rm成個製作組好明顯係想玩spartace
國旻d位好多剪到冇哂
係 加佢入黎真係神來之筆做到好多笑點出黎
未講完出左
美珠同伊庚就更加冇可能
佢地係新加入之後先識 以大神風格應該肯定唔贊成
真珠都好好笑 自high扮youtube美妝vlog
跟住前面兩個oppa又接到抽佢水
同意 新PD 加佢兩個真係神來之筆 如果而家都係上季個嗰班底真係搞唔掂
好耐冇見大神叫俊河做鄭中央
大神個頻道第二個嘉賓聽把笑聲應該都係金淑走唔甩
唔係宋恩伊?留言好似都係講佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞