【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩甚麼好呢? 討論區(10) - WSGWannabe 初一粗卡

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
初初覺得美珠玩玩下, 不過跟得大神耐主持有番D功力,
有時接gag 又識睇住順接同反駁
現家仲捐錢,唔知佢搵幾好, 同埋唔可以同個D億億聲去比
但佢咁努力賺錢然後捐30m won出黎其實都好多
美珠加油接力, 希望真係做到女劉神仙
劉美珠 btw幾喜歡佢呢個舉動
大徒弟唔成器,二徒弟有希望~
今次wsg美珠無論喺螢幕前嘅表現同螢幕後嘅美談都有好大提升
特別係佢全心全力投入經紀人呢個角色真係好有魅力
知蘇無化妝都唔差WO
可惜今日商演無佢份
原本我麻麻地美珠,一來唔鍾意第六感連坐埋佢,佢喺第六感同 jessi下下19禁同埋識放唔識收
雖然一開始份量少啲,但最近呢幾集表現到佢專業又照顧其他人 (其實歌手除面具嗰集見到佢同珍雅知蘇撥扇)
接梗都好笑,gaya g 唱完 clink clink 教訓佢地
希望美珠都keep住個勢繼續努力啦,真係唔駛成日咁出力咁癲嘅
https://youtu.be/8CgcNZKSZSU
大神真係超水準唱得好穩定
原來係上流寄生個女學生
4缺1唔知之後有無機飯聚下
除左HYNN之外 其他3個都好少公開活動/玩IG
知蘇直頭忙到咩消息都無
巴打呢個留言係咪有時差 快啲睇哂成個project啦
大家可以去youtube mbc entertainment度睇返個演唱會冇播出既片段
好多後台對話
感覺佢其實幾適合啲有「實務工作」嘅項目/活動,一來可以減少夾硬賣癲,二來有位畀佢發揮友善+認真工作嗰浸,有助形象升呢。
最近先一次過追番
個 channel有 gaya g 今日嘅片
愛情的問候
https://youtu.be/UsGdLzEUjdI
知蘇如終唔係歌手
正 不過少咗個吃力咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞