【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩甚麼好呢? 討論區(10) - WSGWannabe 初一粗卡

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
有劇本都要觀眾受,10個綜藝11個都係劇本,把握機會做到效果先係贏家
呢段身形好d, 而家肥左但可愛左
淨係知twitter多咗堆知蘇fans ac
HYNN係IG好活躍 經常見佢點讚同埋留言,同NAVI 不相伯仲
碌咗幾年有進步~
睇佢早唔知幾多年前上RM,嗰陣green同靜好多,睇晒成集都好似無點講過嘢咁。
原來有上過RM
完全冇印象
rm 幾時請佢地上去玩
好似之前msg咁
恩惠之前live都話如果rm pd請佢會去
今次個project話佢係最大贏家都不為過
個性加埋個綜藝效果真係好搶
如果GAYA G + 美珠,在石 VS RM其他成員就正啦
haha
自膠+負皮ed:癡呆症發作,將HYNN同Rothy撈亂,頂...
MBC同SBS早排為咗林秀香出劇撞期有牙印,怕且兩邊crossover都有一排唔使諗...
知蘇呢part真係笑死
望左邊有大神跳緊舞,跟住望左一眼右邊kcm好似正常返無跳舞,諗住下一句同kcm對望咁唱,點知.......
其實佢依家手腳都已經好幼
係唔知點解個身會顯得咁闊
係有d人肥身唔肥手腳嘅
左邊過度活躍兒童,右邊白卡痴線佬,知蘇:OMG
肥少少有D肉都OK
係比例可以執執
唔著貼身衫其實唔覺
睇黎都係食多左野少運動
知蘇:我想認真唱好首歌
知蘇明明唔肥,最多應該少少肉地,但啲衫真係唔顯瘦,特別早幾集嘅粉紅色村菇打歌衫 唔肥都變肥
趙賢雅就真係有肉地,但大部分衫同造型一係顯得佢豐滿一係就遮得比較好
不過又話減肥嘅 演唱會嗰時望塊面好大仲脹過話減肥嗰集
Ziso -> 打側睇唔覺厚肉,係正面睇唔知點解純粹個身好橫。但拉遠睇就明明一粒骰咁,都唔知點形容先啱~
趙賢雅 -> 應該真係少肥。慘在成日跟住孝敏去打golf都無咩幫助...
拜託...加人既話唔好係曹世鎬 真係搞唔掂
Ziso係因為大胸+冇腰 先睇落漲漲地 但咁樣仲可愛
佢好似冇咩特色咁 壓唔到場 上把做唔嚟 下把又唔夠奸/狗腿 講嘢唔夠賤格 冇咩笑位 感覺係一個好多嘢講嘅好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞