信用卡俾人盜用係apple.com/bill 碌左$2888.88

342 回覆
42 Like 203 Dislike
網上簽一定有sms 通知架嘛
同埋佢有可疑會主動block
隔幾耐打俾你?
一個鐘內
果陣仲係夜晚8點左右
而家張新卡俾左你未?
想問下點樣搵Apple refund?啱啱今日中咗幾次3000蚊Apple,MOX卡
https://getsupport.apple.com/solutions
我本身在美國,係登入呢度Apple support打電話,你可以搵返香港Apple support客服?
一個行山一個東亞兩間都垃圾黎
真接打去蘋果,我一年前比大陸仔課左原神,即刻打去話過左數,調查完個幾月又話冇得搞,但係又冇啦啦退返比我,祝你好運
想問吓搵Apple refund係比人盜用咗apple id 去碌卡先搵到Apple refund?

早排比人盜用咗信用卡碌Apple,自己Apple Account又冇購買紀錄,打上去Apple問又話check唔到。
大概幾耐先知?有冇報狗 ?
即刻有message 通知Apple.com消費
無報但即打左去恒生
我去報狗話要拎月結單先得
打左去銀行
驚都要我找數
比人碌左成2皮
itunes只可入debut card,我都試過比人碌咗兩次itunes,唔知卡定itunes事。唔明點解apple將apple pay同itunes比錢分開,明明apple pay安全咁多
琴晚剛剛中左招
apple.com/bill
$1888
啱啱中招
Apple.com/hk
碌咗3399
打去HSBC cut 卡同退返佢叫我報警
打埋去apple 話查唔到個交易
我Check 番我發現上個月開左都中左招 每次118 、228咁扣,扣左1200蚊,而家叫左hsbc 個邊停卡先,都唔知下一步點搞,有無師兄分享點處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞