Lego 討論區(18)

976 回覆
2 Like 5 Dislike
啲鬼佬屌到飛起
逼住去買third Party啲倉底
即係咩
唔去lcs到買
去其他舖買
應該都唔會加返個原價?
批發價加...你估lcs 自己加咩, 今次係lego 總公司全世界加
仆街
我仲未買daily bugle
299真係無得輸
爆買差2日$449啵

依家諗緊使唔使一出即買,應該唔少貨
謝謝ching
放工去買先 想放隻喺公司枱頭
唔急等下先,我覺得至少會跌到落400
你參考舊手套個美金公價,香港最平跌過落450
如果真係諗住去爆買俠買同會上門自取,你可以試下WhatsApp問下佢而家有無現貨,可能唔駛等到五號,因為我訂咗尋日都已經話出咗貨,不過佢公司好似喺紅磡
我想請教一下
爆買依家仲有無得送去SF智能櫃?
尋晚想訂野
但佢一係自取一係送上門
我老婆係屋企收到盒咁大盒既lego我死硬
智能櫃入唔到大盒lego 架, 自取啦
佢網站仲係寫可以,但我諗可能因為佢而家除咗用順豐,仲會用Pickupp/Gogovan,所以無得俾你直接揀…

你買Daily Bugle?Daily Bugle好撚大盒,所以智能櫃實入唔到,同埋咁大盒佢應該會用Gogovan送。如果係買其他Set你試下WhatsApp問佢可唔可以指定用順豐送去智能櫃
紅磡好遠,仲要呢兩日落雨
咦 送去SF網點自取得唔得
你WhatsApp問下,啱啱睇SF有啲地方有特大櫃,你可以順便問埋。

FYR,如果唔可以SF,有無落Ins睇幾錢?如果網上我暫時見Sweetymagic都係2199,不過唔知仲有無貨,旋拍有個賣開Lego嘅賣2100就地鐵站交收

另外兩間Hobbidigi同Y字頭就貴100,Hobbidigi就喺荔枝角,算近地鐵站嘅。Y字頭就喺葵興,佢寫平日夜晚七點可以油麻地交收…
大盒去sf倉攞
想請教下 有無人係現時點super toys買過Lego 想知間野信唔信得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞