Lego 討論區(18)

976 回覆
2 Like 5 Dislike
今年聖誕Set,十月出,美金$100
架火車幾靚想入,但啲半棟屋真係不了,仲要分兩間顯得更加細…

想要個聖誕樹
都幾HEA下
到時有網上說明書自己執件砌,啲件唔算難買~

今年啱啱新出個聖誕樹其實都值得入手,啱啱發現原來2 In 1係可以砌棵大嘅/中加細各一,同埋價錢三百頭但原來有差唔多八百粒件,完全係出嚟屌打早幾年盒40338,一路都唔明點解盒40338會炒到上五六百蚊但得差唔多四百粒件…
係,同埋外國啲Lego友都講得啱,唔明佢而家定咗聖誕Set做18+ Set,但個Design同以前無分別,廣告仲要係搵細路拍
想推埋大人玩, 可能以前大人買係因為小朋友玩, 純粹MARKETING 問題
我地玩開可能就唔會理, 但佢而家個AIM 似係想推多D 成年人落坑玩
請問知唔知道今個月再版嘅星夜返咗貨未?早幾日去門市好似未有….
ins 大貨
請問Lego 自己門市會唔會返?
打電話去門市問咪得
想請問下邊到有得買啲accessory? 想買結他同狗但揾咗好耐都揾唔到
Ins 205散件舖有無睇過?另外啲格仔舖有時都有賣
網上就FB Group/旋拍/Bricklink
話說我買左隻船長 佢入面有3支紅棍 是咪正常
正常
驚你大意整唔見 比多支你做士啤
有啲仲會俾多埋人仔配件(劍/掛頸獎牌.etc)俾你,不過有啲賣家會抽起多咗嘅另外再賣…
有架馬士基 但擺到d貼紙角飛起曬 d件黃黃地
上網買過張貼紙
一係就囉去俾人整絲印, 一係就轉做水印貼
正嘢wor ! 我都想買副玩下
好似係新頭盔
整絲印幾錢?
點會 船都爆左
觀塘有間好似叫mega toy 可以做絲印, 你問下佢
見到實物又無咁想買, 塊名牌仲係貼紙, 要2023 年既ucs 先變做絲印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞