Lego 討論區(18)

976 回覆
2 Like 5 Dislike
76210見啲網上鋪已經開訂 但估唔估到香港官方定價幾多?
lego hktvmall 全店8折
同係現時點差唔多價錢
香港之前都有,但好似都唔係「Lego」嚟,但入面有放Lego人仔抽抽包
應該$4299,另外啲外國Lego友無估錯真係可以放埋76206 Iron Man入去入面~
呢兩個禮拜無落Ins,但拎網店同佢比較,都係得部分平過/差唔多價,好多都仲係貴過其他網店

BTW,多謝報料
想問下有無巴打砌techic
想買架林寶 加組摩打平時係屋企郁下撚下貓
有無話係邊度買材料同埋邊個改裝設計比較好可以買/參考下
technic
用返原廠會無速度, 用副廠會有速度, 但個摩打己經成千蚊

你可以係youtube search 林寶+rc 睇下改完係咩樣
我都睇過buwizz好貴下
諗住買副廠咋 應該龜速行駛
最近多左店舖清倉
經濟差d零售店要減價cash out
想知21337買兩盒砌大啲得唔得
地版件唔夠, 要整闊再加多兩行
好貴的足球機
終於買左套71031
好靚好多絲印件
好感動
人仔出奇地好過盒裝, 手臂同腳有details, set 裝返而無
係喎
淨係隻scarlet switch同至聖所個隻已經差唔少
隻zombie CapAm, Falcon CapAm 都好正

希望會有series 2, 3, 4, 5 etc
(咁我以後就唔駛再買marvel set ,慳唔少錢同位
玩MARVEL 都係儲人仔, D SET 咪當散件賣返出去, 同就咁買人仔條數都係差唔多
聖所,daily bugle個類building都算幾好
平時個啲飛機, 船, 車個啲真係好雞肋
大部個啲飛機都廢事砌
但要賣好煩
又要放上網又要交收
依家有幾廿部車
幾廿部飛機直升機
唔知想點
Quinjet ok , 其他都係當散件
唯一美中不足係千幾蚊買盒lego返黎竟然仲有貼紙
有啲3千幾蚊都仲有大量貼紙
UCS 塊版仲係貼紙已經要鬧啦
不過好似話23 年UCS 就變絲印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞