Lego 討論區(18)

976 回覆
2 Like 5 Dislike
新貨通常月頭返, 三個月之後就再有一批平貨返
入坑咗呢個街景系列好花錢
天價就唔好買, 2000 樓下個啲咪買

十周年個set 係幾靚
無就唔好買
我都係嗰時入咗第一間大屋,不過係入咗餐廳,但之後就無再入,直到而家Marvel出迫住無得唔入

嗰時戲院賣999,最低好似跌過落800都試過,餐廳就1000-1100,本身都想入戲院,但最後因為餐廳有埋內裝所以決定入餐廳
想問一下,星夜同地球儀係咪炒起左?
琴日行過兩間lego專門店都無,上網睇都係缺貨多。係ge話就得閒先去現時點望下
唔該曬

大樓砌咗一半拍埋一齊已經好正
真係出頭鵰,不過咁我就放心啦因為可以直接無痛Skip

其實都幾顛,你話好似之前IM、手套嗰啲出個細版都話,呢個完全無人仔又無機關,就咁就賣你幾千,俾得幾千啲人買返其他牌子出嘅仿真頭鵰好過…

話說之前流出話76215係Hulkbuster嚟,美金300十月出,同而家呢個售價同推出日期一樣,即係有可能呢個都唔係流傳十一月出嘅大Set嚟
hulkbuster 應該十月, 等下先,
我意思本身黑豹頭呢Set個Number話係Hulkbuster,所以今年可能無Hulkbuster
啲number 可能會swap 黎swap 去
Thanks Bro
咁既樣真係會有人買?
其實點解戲院賣咁平過其他
戴左口罩既黑豹
某啲角度睇未算話好差,重點係個價錢,美金350,同而家加咗價嘅Daily Bugle同價
可能同致敬個演員有關, 如果唔係走左都唔會咁特別出黑豹既半身雕

不過佢出得starwar 頭雕, 無限手套, art 系列都顯出lego 想出啲擺設類別, 唔係play set
出黑寡婦上半身
出美國巨腸個屎忽
個陣好多間大屋都係咁平
10246 都係$999冇人買
新人留名

入左盒金字塔未開
想入城堡
士兵現時點多唔多
因為出去都有d麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞