Lego 討論區(18)

976 回覆
2 Like 5 Dislike
迪士尼1代隻大力士哈迪斯 5蚊隻我買左50隻
MARVEL 黑色D 4 手兵10 蚊隻都買左百幾隻玩
Ins格仔舖入,唔知係咪全新,不過睇落就應該係,應該純粹佢自己散件左砌右砌再賣~

話說而家Ins啲舖早咗開,三四點去好多都已經開舖
嗚呀,之前已經想買呢個骷髏頭,但好似唔多地方見有,今日去LCS見到仲要有八折即入,本身想入大版,不過真係人頭咁大太大個無位放,又怕擺得耐易黃,唯有入兩個細嘅算
我用iPad 開app睇
啲件大細會縮咗少少,唔可以直接對
大版個隻個頭個蓋同個身接合位唔係做得咁好, 因為個皮好薄, 唔實淨
https://imgur.com/a/a0ASBQR
Lego send左盒未發佈嘅貨俾人
5千幾粒
其實係D 人偷雞發佈, LEGO 會派貨俾D YOUTUBER 俾佢地做REVIEW, 一夠鐘解禁就放片出黎
唔派定貨點準時放片
片入面有埋盒背圖同有咩人仔
https://youtu.be/I9ZSElyCJoI
而家好似係話買城堡送左盒火車出黎
500歐 圍番4000港紙
5000片20隻人 有燈 點睇
你搵返D已經出左既 500 EUR 既SET 香港賣幾錢先 ,你咁比係唔準
識真我睇完就嬲,今次LEGO全面左膠化
玩左HP同其他crossover系列咁多年,都好似無出過無人名嘅人仔,你用錢買crossover 但人仔係原創,做乜春姐?
佢今次仲要出2隻無名嘅黑人樣同印度樣人仔,真係明顯想入BLM同女權市場,DKLM我買玩具姐你都迫我左膠?
認真*
我太嬲打錯字,比自己
唔需要咁複雜,通常us lego shop個美金價x 6就差唔多係ins大貨港幣價
點先可以申請做YouTuber幫手review
買view
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞