Lego 討論區(18)

976 回覆
2 Like 5 Dislike
後半係入面counter
遲吓歐洲經濟實差
Lego 會唔會減返價?
經濟差但成本都唔會減
之前爆到七彩個個無工開佢都賣到爆晒數, 而家點會減價
2020/2021年美國係咁派消費券
個陣通脹仲未黎料
出年歐洲肯肯定死硬
淨係聽d做出口單既朋友都知黎緊奶硬野
唔好講外國, 香港車費有無減過

屋企附近未有最後個隻鄧智偉
然後我自己換過曬d有印花腳
我好多時又係咁,純色腳/大路件先唔要,如果屋企無就出去再配返,要返啲BAM獨家件/稀有件著數啲,不過有時懶得再去配就照要算
配件唔知要咩時就一定揀動物,啲動物出去買要成十幾蚊隻

無記錯海膽巴好似係外國巴打?
開左盒76239
少左一塊細件埋唔到尾
出現時點買LA
我都係 純色唔係好想要
配件就睇下我缺咩通常就拎個d
Btw我到d收銀人唔多check
見過人2隻手都拎配件笑左
定其實全世界都唔理

香港就一時時,但通常循例望望咁
多客時佢哋都無時間理直接收錢算
我諗起台灣YouTuber英雄日常之前呢條片,去上海Lego Store俾錢時職員真係有Check話佢攞多咗件
Timeline可以飛去5:07睇
https://youtu.be/HIuuNMB3oa4

話說未有鄧智偉佢有無話係未到貨定佢未有時間執出嚟賣?今轉BAM件仲有件新童軍衫都好靚,買鄧智偉時可以考慮入埋~

BTW,外國有啲Lego Store可以俾你自由揀件,總之總數係15件就OK,巴打可以問下你嗰間得唔得~
好!!我下次問下 唔該巴打!!
如果得我分分鐘執15個南瓜頭
鄧智偉我問左係話未到好傷心
問佢知唔知幾時有 佢話唔知幾時返貨
唯有下星期睇下同埋睇埋童軍
我諗都係睇人
有d應該覺得打份工可能廢鬼是理
有d就揸正黎做
咁奇怪,點解啲BAM件唔係同萬聖節呢三隻人仔一齊到,我睇外國Lego Forum有啲地方都好似係咁

不過Lego都一時時,往年萬聖節聖誕節呢啲節日BAM人仔,一定要你三隻一套咁買唔俾換件,但今年萬聖節呢三隻佢又俾隨意配…
請教一下
Lego鄧智偉係乜
話時話
盒10305好似越跌越有

好想入手但老婆發現左我奸計
呢家盒野跌到幾錢?
你近排入完GG俠大樓又入聖所,愈入愈大Set都好難唔俾海關發現
所以盒GG俠擺左係老豆到
但呢幾日同佢嘈左幾句唔敢再擺上去
淨城堡我見1250都有喎
早左入
人又城堡佢又城堡,仲諗住會好似迪迪尼咁企硬3100
唔要個盒將20幾包件放晒入背囊道偷運返屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞