淺談 sdvsvsdav 心智扭曲及亞氏保加症治療方法

348 回覆
20 Like 31 Dislike
冇回應? 你去返 regression 個 post 度睇? 大把 comment 你唔夠膽覆
當佛經咁抄書嘅傻仔 = sdvsvs 乜on9
"惱羞成怒"
你講緊你自己?
呵呵
你睇得明就知唔係照抄
我寫得詳細d
搬龍門有咩好覆
同埋做咩要教你
我就緊係開心, 可以睇你條 on9 仔點繼續兜落去
冇開過嚟睇, 因為我唔想跟你錯 concept
冇人搬龍門, 得你偷換概念
張六常柒野集合
有冇比以下更柒既野好想知好想知

https://lihkg.com/thread/2570146/page/2
DCF valuation 冇formal justification

https://lihkg.com/thread/3065440/page/7
ols estimator 冇計到inverse
linear regression 一定唔駛用gradient descent

causal inference 一定係structural equation model
natural experiment = classical randomized experiment

仲有冇仲有冇
亞氏保加症的特徵如下(Wing, 1981; DSM-IV-TR, 2000; Fitzgerald & Corvin, 2001):沒有意義或近乎儀式性的活動
學完topology就會醫返好
個名唔識串嘅傻鳩又匿埋屋企抄書唔敢上連登回應
sdv 乜鳩嘅心態: 最後覆 = 贏咗, 呢啲固執行為真係亞氏保加
傻鳩突個龜頭出嚟未
你係未好嬲好唔忿氣呢
呵呵
又捉到一個自稱乜都識但實際乜都唔識嘅人上水
覆我嘅速度仲快過 deliveroo
好認真
龜sir強化版
你#241覆得快過我#240覆你喎
仲話自己數撚
連econ 基本數都驚
數撚喎
同意張六常柒d
影 textbook 擺上連登嗰吓真係頂佢唔順, 好尷尬...
有一位巴打(Endogeneity)喺另外一個post影先
我學佢啫

你係未好唔抵得呢
全部都係基本野黎啫
呵呵
烏大龜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞