淺談 sdvsvsdav 心智扭曲及亞氏保加症治療方法

348 回覆
20 Like 31 Dislike
忿氣
我少寫中文
諗諗下烏大龜好過張六常
最少烏大龜好似有返工
呢條張六常全職上連登扮女人 post acg 圖
又出膠post 誤人子弟
大種乞衣黎

名太長唔想打,佢充滿阿 Q 精神, 好似打地鼠咁俾人屌完隔幾粒鐘又突個龜頭出嚟被人打

不斷睇書抄 notes 但冇實際經驗就係講呢啲人
又打稻草人. 幾時出個張七常或者張三李四
俾小妹篤穿佢 background 弱就精神失常開始胡言亂語, 因為冇得再喺連登度扮(計量 + 理論)經濟學大師.

name-calling 不斷覆冇意義嘅嘢, 然後鬥長氣, 到最後用阿 Q 精神覺得自己贏咗啦所以啱咗. 呢啲都係亞氏保加症嘅症狀
呢度有個中年嘅小朋友賴死唔走, 跳蝨咁阻住其他人.
冇啲公德心, 睇到你同烏大龜一樣.
烏大龜 = sdvsvbs = 孔乙己
多謝兩位大佬提供娛樂
只要佢繼續大小二便, 就會繼續有娛樂
吐你老母糟
睇書係興趣
(可能你睇唔明 好唔抵得 明白既)
"冇實際經驗" 睇你講咩經驗啦
我都想知"證明set of continuous and bounded functions 係banach space"喺現實世界有咩應用

如果你講stat modelling, 我諗我工作經驗多過你
要我得閒撚佢先比到娛樂你
我幾proud of 自己冇讀過pure maths都讀到stat 仲讀得唔錯
呵呵
亞氏保加仲推緊 post
我都有 Asperger,可以點醫,但我連 calculus 都唔識
學吓 sdv 乜鳩咁日日 mon 住人地 post 鳩覆
DCF 應該係講梗 discount cash flow model,finance 嘢掛
幾時再出八字 9up post
你啲 post 好吸引我哋𠵱啲傻佬,冇計
但唔想吸引 sdv 乜柒,因為太煩膠
講流年氣又要準備 slides,所以先懶得拍

嚟緊希望主力學好奇門,五行派八字我覺得我已經夠用
中度 / 嚴重嘅 Asperger 係煩啲

但我細過都 check 到有,唔知點解,但我唔係巴膠、鐵膠,只係平庸嘅 code 狗
奇門你係咪睇張志春嗰啲,見到有人拗轉盤定飛盤太煩,索性轉六壬數仲好
我學係轉盤,占卜術𠵱家嘢,啱洗預測到事就夠啦,何必咁執著理論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞