(心寒)見到女性喺地鐵俾人非禮 唔該幫幫手 唔好俾變態走甩

628 回覆
617 Like 560 Dislike
樓豬咪撚理班戇鳩連登仔
比人非禮嗰一刻呆撚左冇反應好正常
成班反女權上身要有哂證據先肯幫口
同啲曱甴狗一樣
害撚死人
Amber heard 正正係突顯法律係偏幫女性,幾難先告得到佢,告之前仲要勁撚多人幫佢。
各位 我比 一名叫鐵坑坑嘅人非禮
麻煩搵人過嚟幫我㩒佢落地下
感激不盡
嘩 屌 嚇親好不安
唔排除有啲女係仇男
但非禮得受害嗰個已經好慘
樓主已經唔係講到掂咁輕手 揸屎忽喎
同埋樓主都講想有人見到既幫手指證
就咁睇都唔似生骯白做
加上又冇起底又乜又盛
唔貼相又話moto冇人理
d人都望唔到點知係咪老屈
你話偷野就唔同講法
見過有單發生喺九龍塘 太子 旺角 呢類轉綫站
好多人上車 但車廂裏面啲人仲停留喺上一個站無咁迫嗰隻空間距離
呢個時候永遠都係新入嘅人迫吓撞吓之下完成空間調整
有次前面個男人上車迫到件個feel似被其他人掂到會死嘅女人
一開始個女人滋滋japjap 跟住係咁鬆㬹左右fing
但其實個男人咩動作都無
之所以會掂到佢都係因為後面(包括我在內嘅上車人潮)撞
個男人終於講 小姐你企好啲得唔得
跟住好戲就嚟 個女人一開始就話撞到佢 講講吓越講越升級 又話博懵非禮 講講吓話個男人摸佢心口
講吓講吓條女自己洗埋自己腦 實牙實齒話男人胸襲
最後有個哥仔嫌佢嘈 爆一句佢喺後面點樣摸你心口呀呢度咁迫
一嘢收咗佢皮 埋站個女人口upup咁落車敗走咗
是旦啦 摸下姐
你話係就係架啦?證據呢
ching 我都想摸下你patpat
有咩好幫口 幫手鬧幾句?
我都係果句啦, 你要人幫手截住佢要報警既, 出聲一定有人幫手

但你要人幫口鬧佢既, 呢樣真係有d on9 要口遁就自己口飽佢啦, 得鬼閒同你係度罵戰咩, 仲要唔知頭唔知路, 幫咩口
事實上有d女人真係好仆街
屈人非禮當食生菜
一有爭執就屈你非禮先 睇你唔順眼就非你非禮
有d就癲癲地一掂到佢就話你非禮
法律對於非禮的刑罰絕身唔輕 但對於屈非禮呢種行為就極輕視

【本報訊】育有兩名女兒的少婦在凌晨時分乘搭小巴後,用一百元紙幣付款,取回找贖後卻聲稱支付了一千元,指摘司機「找少」九百元,司機遂報警;惟少婦再向警員訛稱遭對方三度「胸襲」,令司機一度被扣查。少婦被揭發報假案,早前在九龍城法院承認刑事恐嚇和誤導警務人員等共四罪時,裁判官指摘她「黑心;心地唔好」。案件昨於九龍城法院判刑時,裁判官再嚴斥她「黑白不分、對唔住被屈嗰個」,但最終仍給她機會,將她判囚四個月但准緩刑兩年,裁判官最後叮囑被告:「醒醒定定,重新做人。」
香港真係好多呢啲女人
上次搭地鐵見過有個着露背衫嘅女人,有個阿叔上咗車企咗喺後面,佢即刻疑神疑鬼攞件外套冚住自己個身,好似預設咗個阿叔會非禮佢咁,其實個阿叔乜都冇做過
wtf…..this is hong kong
慷他人之慨睇死你比你見到咪又係返工不了

我做過黨鐵SA,有個痴線婆專登大力撞個女乘客
我只可以攔住佢,但都唔可以掂個痴線婆
然後佢衝上車,我跟埋上車,下個站佢即刻跑落車
我返到我個站,站長同我講我地可以做嘅只係報警
但查飛狗就跪哂頸都無事,痴撚線
屌,唔知頭唔知路唔幫手姐,無做錯要比你屌
你呢種一有位就搶佔道德高地扮聖人爭取認同感既人先最嘔心啊
建議你出多d街
大把女仔又舉鐵又打拳同男仔55開
唔好講鬼妹就咁香港都好多女仔學拳做埋教練
你自己揸筷子會骨折扭水樽會腕骨粉碎就唔好瀨其他人
用amber heard 做例子咪正正突顯女權西封殺文化既遺害囉
唔係最後平反到,jd 仲比人當係家暴施害者咁封殺啊
你間咩gym黎 班女big 3做開幾重 想見識下
又看圖講故事
你指係舉鐵打拳既女仔, 同打機既毒撚55開?
唔排除有啲女係仇男
但非禮得受害嗰個已經好慘
樓主已經唔係講到掂咁輕手 揸屎忽喎
同埋樓主都講想有人見到既幫手指證
就咁睇都唔似生骯白做
加上又冇起底又乜又盛
唔貼相又話moto冇人理

原來估估下 明白
神作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞