(心寒)見到女性喺地鐵俾人非禮 唔該幫幫手 唔好俾變態走甩

628 回覆
617 Like 560 Dislike
印度啲女人同女童都係
全世界都係咁架啦
變態周街都係,你自己唔防備唔警覺一味靠人幫?
仲要喺到屈我讚人非禮真係痴撚線
你呢啲做雞嘅我分得好開
家禽咪搞我 留返俾我隻狗屌算
學拳
你知唔知男女之間嗰種力量差距幾大
你一係就當場捉住佢
你事後咁樣放上黎冇證冇據得張相
咁樣同謀殺人格冇分別
ching點判斷到當事人姣?
圖都冇張
有圖就話可以屈佢係雞姐
好似你話當事人屈個呀叔咁起碼有張圖睇下呀
收皮啦 唔幫就梗既
同你有親 鳩叫就要幫你?
非法禁固係告我唔係告你條八婆
搵鬼彩你
全世界係咁就係啱? 唔撚幫都唔係落井下石啦
講緊呢個po非禮有人讚好癡撚線
就係冇人鬧呢啲畜牲啲風氣先咁差
同車啲阿叔阿嬸一定個個都係上連登仇女
咁樓主你任何實質證據然後放人個樣上網

呢件事啱唔唔先?你答左先啦
我唔係樓主🙄 傻撚咗以為得樓主一個會駁你哋?
唔係話唔想幫你 但你就咁影住個男人 又冇客觀證據證明佢揸完人蘿友 冇可能信你10成架喎
佢唔會答你只會話你幫畜牲
無*打錯字

咁啱啱啱呀 無證據放人樣上網?

直接答好唔好?
仲以為依家新一代女性有幾tough
唔啱又點 佢係清白嘅話係佢立場得呢樣嘢攞到公道/搵到證人
一路覆緊都係鬧啲人話比人非禮嘅女仔唔識反應
係錯呀
但原來啲疑似性罪行案都係錯在女仔唔識保護自己唔識好似另一位ching咁訓練到個女一拳一件
「如果個男人真係俾人屈
第一時間一定勁大反應 或者O嘴」

呢句我作為毒撚可以解比大家聽,係有唔少人比人屈係唔會定勁大反應 或者O嘴,因為成日都比人恰比人屈,如果下下都十大反應係會令自己好唔開心。而且,有機會條友係細個被人屈時係試過勁大反應,去為自己引冤,但倒頭黎屈佢個個話佢「如果你唔係真係有做嘅話洗鬼咁大反應」。其實結果都係一樣,做乜都係錯。

btw,樓主我屌你老母,勁自我中心。
其實如果唔係揸之前就開始拍片可以有咩客觀證據
唔只唔識保護自己
樓上另一位ching話俾人摸仲會暗爽
印度女人俾人姦咪仲爽
唔識保護自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞