(心寒)見到女性喺地鐵俾人非禮 唔該幫幫手 唔好俾變態走甩

628 回覆
617 Like 560 Dislike
ok

法官大人

我無野問啦

你可以繼續幫樓主平反
都係強姦

明未呀on9
平時:girls be strong

出事:女人本身就弱啲好心男人就保護下啦
整個女性專用車廂啦快啲
廢事你班痴線婆日日幻想人地非禮你
自己發癲就算
唔好害到人

但唔係比陌生人

btw 借你女朋友渣下?
唔係錯係要學下點樣應付呢啲情景
咪就係,一腳踢落去春袋,報左仇先,到大家話睇唔到咪當無數,仲要比個下馬威佢唔好再咁做,好過以家谷鳩氣無仇報
個男人都唔識保護自己囉
條女比人摸係慘
但如果無目擊者 確認唔到犯人 你點知係咪圖中人

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/即使這樣也不是我做的

無業人士金子徹平(加瀨亮 飾)前往面試途中,擠上了一部異常擁擠的列車,下車時他被一位女中學生拉住衣袖,說他是剛才對她作出非禮(癡漢)行為的人。徹平在與中學生拉扯時作為現行犯被逮捕了,但是他確實沒有做過,儘管警方不斷勸說他認罪私了,很快就可以出去,但是他堅持自己是清白的,拒絕妥協,後來他更被檢方起訴。在親人、朋友和律師的幫助下,一場漫長的法庭辯論戰開始了……
其實本身佢係有優勢
係佢智障到有優勢都玩輸
原告自己諗啦
講撚到男人咁撚委屈
整個男性專用車廂防比女人屈囉
咁你咪同返啲女人講囉
印度啲女邊有港妓咁淫咁姣
又係我哋嘅錯
唔好係連登開呢啲post
冇證據冇報警
得段文字同一張相就想人格謀殺
切勿跟車太貼

Btw 就算當係真都好
有人幫手固然要感激,但都唔好怪人唔幫手
幫係人情,唔幫係道理

第一,普通市民唔係執法人員
點知個嫌疑犯身上有冇武器?

第二,就算真係幫手捉住佢
驚嘅係喺衝突之中唔小心對嫌疑犯用過份武力俾人告返轉頭
尤其係做政府,社會事件收緊咗之後有人出任何事拉咗
就算最後冇告入,最低消費都係搞到花底冇得升

邊個會值得為個陌生人咁搏?
真係好似潮文咁英雄救美有閪屌咩
舉高雙手都可以話你用下體非禮
JD第一時間都無撚哂啲片約啦,好彩身家夠厚可以還番個清白
又咪係香港人 事實就係好多香港男人都係咁撚噁心
原來揸屎忽唔係基於性動機
肯定係因為相中人係治療師
為事主進行緊深層肌肉放鬆按摩
誤會誤會
That’s Hong Kong 香港人
香港行無罪定論
依家唔係樓豬要證明條友有非禮佢
而係要條友證明自己無非禮人?
唔存在既野到底要用咩去證明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞