(心寒)見到女性喺地鐵俾人非禮 唔該幫幫手 唔好俾變態走甩

628 回覆
617 Like 560 Dislike
老老實實 如果三唔識七 我又唔係親眼見到既 或者可疑 係唔會幫口 點知係味屈尻人
我絕對唔會用好人好姐點會屈你依點幫
你講哂啦
咁近影到相都唔截?就上網人格謀殺公審?
係囉 放簡落人個頭度都去狙擊
比著我肯定放埋一份

試過見過一個男人比人屈之後 就廢事再幫手
「如果個男人真係俾人屈
第一時間一定勁大反應 或者O嘴」
「但係佢個樣係好心虛
同埋係咁好細聲咁講無」
屌你老母咩
又黎
你真係好柒
成個小學雞咁
試過見到人跌野幫佢執之後俾佢話多事
當事人落車嘅時候個男人都落車
然後一出車門個下男人就好用力揸咗當事人嘅屁股

紅字埋就覺得自己啱?

一係你就係當事人,咁我就即刻信你
一係你就係旁觀者,咁你旁觀見到你唔幫佢,同我地講做乜?
一係你就係旁觀得黎其實都唔知係咪真係有件咁嘅事,純粹係當事人咁講你就信曬,呢個情況你憑咩話你一定唔會屈錯人?

大佬兩隻手放下邊你又話非禮,兩隻手翹埋你又話抽水,咁我應該切咗隻手定點?
落車又咁迫有郁動好正常,除非你見到/有人見到條友真係揸落去,如果唔係都唔可以否定係唔小心有碰撞嘅可能啦
我姐係見到你人格謀殺
特別係綠色線

證明自己冇非禮就好似張圖咁

不過證明人地非禮都一樣難
人證?如果夾埋屈人咁點
市民劉青雲
算啦, 兒登女權仇男仇到痴撚哂線, 依個論壇已經無得救
佢地咁樣是非癲倒, 只係日日喺度協助港共將腥港推向無底深淵
屌你啦咁你一開始做咩放上網
你放上網個一刻已經會對自己造成2次傷害
你呢個理由柒到核爆
好明顯係想人支持你跟住圍爐取暖啦
但而加見風向唔對路
說話唔岩聽就想del post
傻閪仲要想情緒勒索

題目就話係提醒但實質內文根本就係公審
無用

我試過無啦啦被痴線佬打,當然又係無人幫

我嗌職員,個職員話無權捉住佢

群眾加職員都唔幫我,當然都無人幫手報警,條友走甩咗

只有你大嗌「香港獨立」,職員先會秒跪你頸
唔鍾意人掂自己嘅嘢
你收撚皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞