(心寒)見到女性喺地鐵俾人非禮 唔該幫幫手 唔好俾變態走甩

628 回覆
617 Like 560 Dislike
唔係講笑
我搭地鐵試過比人長時間HI住條J
條撚樣單手碌電話睇野
另一隻手垂直擺左係我J位到,我捱住玻璃無位走
講真,當時真係人多加上我唔係100%肯定條友抽水
男抽男水諗落更加無咩可能
所以都無出到聲

經歷過先明比人抽水既感覺(不論有意定無意),欣賞每位敢發聲既人
點知樓主係咪就係嗰班女人
其實有時望住一大班人堆晒喺某幾卡真係好on9
宮脇櫻花 次次依啲po都見到佢
假膠黎 咁認真覆佢做咩
就係你呢d女人搞到我行扶手電梯左邊 要收埋隻手係後邊
一定係同一個人做哂兩樣咁肯定
攬炒巴可唔可以報個平安
https://lih.kg/2149618

佢而家好好,你唔使擔心
ching俾人摸爽唔爽
樓上有啲ching話女人鍾意俾人渣,俾人摸仲會暗爽

下次磨你屎忽
巴打係咪輕度
靚女掂可能都會暗爽下既
但男仔就唔好啦
好撚唔舒服 屌~
樓主點解咁清楚詳盡經過
宜家冇證冇據就放人張相上嚟我又開個PO話你非禮人都得啦
咁又係
聽就聽得多女人梗係幫返女人
但男人幫返男人真係未聽過
看圖說故事
話唔定係樓主本人呢
傷害太大 唔可以用第一身視角黎講件事出黎
要用第三身視角將自已抽離出黎
痴撚線唔夠人講就屈呢到唔講道理
柒咗就潛水啦老哥
你如果係見到事發經過 報完狗落埋後供 咁都叫做合理(但就算咁都唔洗加圖)
你而家一黎唔係當事人 二黎你全部主觀視角 咁同人格謀殺有咩分別
個個都好似你咁廢青日日匿係屋企唔洗番工咩 痴撚線
感覺女人非禮男人通常都比較明目張膽
你睇下你 用道理來駁我啦 又話人唔講道理 又無啦啦鬧我廢青匿係屋企唔返工個個似你要返份牛工咩
我就試下人多好迫既時候乜撚都冇做俾個中女話我掂佢好彩最後冇報狗咋唔係死撚硬呀
肥婆男人岩
靚女事主岩
職員廢架,我試過,完全唔想理咁款
你兩個都係落緊車, 所以你係無親眼見邊個揸你屁股
你曾強調轉身同個男人講
姐係你感覺到肢體接觸就轉身求其屈一個

你大叫再話人如果受屈應該勁大反應 或者O嘴
其實個個人受驚表現都唔同, 如果好大反應你咪又話人身有屎或試圖恐嚇你?

我信你有比人摸,但我覺得你怪錯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞