[拿狗再講大話空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (441)

1001 回覆
11 Like 27 Dislike
未爆炸之前係近年少有算成功既轉會
點知一炸就炸到尾
Lenglet
Utt為咗世界盃踢到傷殘咁制

L15主要係心態問題
好記得L15第一場直紅
點解啲屎味越黎越勁
係喎出面個個都笑緊你地,唔怪得越堆越多狗
點睇愛斯賓奴隻 De Tomas
屎味咁勁係因為有班食開屎嘅獌狗入嚟爆閘
你咪係其中一隻入嚟嘅狗囉
佢地隻罷訓流浪狗仲派經理人嚟搏收留添
下年又返返嚟囉
你食緊屎就梗係愈嚟愈臭架啦食屎狗😂
Brazilian fullback Dodô is set to join Fiorentina on permanent deal from Shakhtar. €14.5m guaranteed fee & €3.5m add ons. 🟣🇧🇷 #transfers

Agreement in place and medical tests soon. @SkySport

屌你仲要平過AZP係我就直接hijack
下屌原來借咋
咁預左比熱彈鐘都得
對住西甲啲瘦削前鋒都柒到咁點打英超
唔彈我切
一直都係話借
之前傾有€20m buy option
而家無埋
其實L15料係得咁多,所以我都無乜怪佢
初初簽佢返黎都係諗住打utt後備,點知utt條仆街跛左
佢都算打左一季零好波,之後愈踢愈迷失,仲成日輸十二碼
而家又肯走唔霸住個salary,算係咁
無啦啦變主力壓力一定大

講真嗰幾年嗰班教練又係廢嘅,根本完全唔識點樣玩培訓同引導
熱刺忍到佢地班中堅咁多年
我諗對long leg容忍度會高d既
干爹咁燥一場就鬧到佢自殺都似
人地借佢過去都係打後備 應該無問題
[想知上季英超六弟所講既賤種斷到腳未?] 巴塞隆拿球迷暨49000狗竇畀無家可歸既朗迷侵佔笑死唔笑死討論區 (4424)
https://lih.kg/3067561

sun po 2 kai
唔夠串
好波
錦鯉有咩高見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞