[拿狗再講大話空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (441)

1001 回覆
11 Like 27 Dislike
呢個四大長老一定有責任特別係pk
同歸於盡
想問下dejong 點解唔可以揀照留跟番contract 出糧, 威脅唔出佢/唔出糧?
我了
因為佢唔減人工 巴塞個salary cap 就繼續爆 註冊唔到其他人 所以拿狗先咁想賣佢 佢一走就可以空翻出嚟
但fdj 有權唔理? 點解講到佢一定要減人工/走, 巴另外有幾個都唔肯減/走
咁你唔會想搞到關係咁
一陣成季逼你坐又得 好多種玩法
拿狗作為一個政客可以有好多種玩法撚鳩Fdj自己走人 係咁作故仔 煩鳩你已經好頭痛啦
嗰幾個廢物世界盃都冇得踢 梗係唔想走啦 喺度舒舒服服攞高人工
另外幾個都無驚過
個堆已經等收山既就由佢啦
因為fdj真心愛巴又想踢波 唔似另外個幾個肯坐全季都冇所謂
睇啲報道冇提丹麥佬個名
再之前有叫丹麥佬唔使去 叫佢自己搵買家
pk同689關事我明白
但其餘兩個又咩事
小明唔肯減糧 唯一係影 好似係沙維要佢留 唔係佢都想退
上年唔係最後全部都有減咩 我記得pique帶頭減
Frenkie de Jong situation 🇳🇱 #FCB

▫️ Man Utd & Barça agreed €65m fixed fee but still discussing on €20m add-ons structure;

▫️ Personal terms never discussed yet;

▫️ Frenkie’s priority has always been to stay at Barça;

▫️ Salary reduction ‘very unlikely’ option on Frenkie side.
Salary reduction ‘very unlikely’ option on Frenkie side.
係冇減糧呢回事 只係分期比欠住先
又邊到消息
呢條仆街仔冇料到 上個月幾10單流料
Fabrizio都冇料咁都幾大鑊下
我知佢出名 但上個月真係好流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞