[拿狗再講大話空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (441)

1001 回覆
11 Like 27 Dislike
軌係咪等曼聯死傾難傾傾咗個價返嚟再去hijack
G乜春嘢嗰個喉舌記者又吹話拿狗最後都係會賣 呢鋪真係睇dj造化
曼狗係咁撚on9
而家好似話Utt有人要
隨時過幾日話清多幾個就話同四大長老一齊減薪留隊
最撚戇鳩個場景就係賣dj簽唔到bwa 到時拿狗真係含撚死
連沙狗都知道都知道根本簽唔到bwa唯一一件替代品係Soler
下 一早預撚左啦

巴塞應該都係想賣走佢
佢份人工頂死晒個salary cap
所以唔走唔得

除非佢肯超大幅度減
其實呢單deal一定係肯定簽到bwa先會諗放dj 再唔係至少都睇住19000黎食啦 佢地額頭鑿住無咗dj唔識踢喎
講到我哋呢邊好好對法蘭克福果場咪見到冇咗Fdj 影響有幾大

四大長老嗰啲都要搞下先啦Fdj減人工一定肯減嘅肺炎嗰排話要減人工佢係頭嗰幾個減
其實之後再賣tv right個400m都升唔到salary cap咩
咁你唔係下下都要靠賣tv right嚟提升個帳面收入 咁樣多多都唔夠你賣
仲要salary cap係每季每季咁計 你下季帳面收入少咪一樣又係死
依家應該都係想要賣De jong想拎番啲cash flow 同埋要買kounde的話肯定無得分期架啦 要一炮過 無cash flow點買
西甲除左蝗無蝕得咁勁之外 間間都蝕到仆街
🚨🚨| BREAKING: FC Barcelona do not consider selling Frenkie De Jong if he agrees to lower his salary considerably.
[Luis_F_Rojo] [🥇]
FC Barcelona have already communicated to Frenkie De Jong that he has two options: either reduce his salary drastically or leave the club.[Luis_F_Rojo🥇]
FDJ
FDJ 本身幾錢人工
40M gross
https://sillyseason.com/money/salary/fc-barcelona-players-salaries-69077/
佢寫就話周薪354k
可能唔係準確數字
不過肯定係目前暫時最高人工果個
£160k week

不過因為肺炎搞亂晒條數上兩年佢就收緊4m,本來話defer到今年拿狗就諗住趕人走等條數靚啲
有成13 個曼迷monpo
企硬咪撚走就得 我就唔信沙狗唔出佢
高就一定高不過當對比懶叻班垃圾嘅人工真係唔叫高
無我影 當沙蛇留料
得13個咁少咋咩?

同埋你再睇多次我個po第一段第一句講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞