[拿狗再講大話空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (441)

1001 回覆
11 Like 27 Dislike
dllm,仲係諗埋d右腳右中堅左腳左中堅個d鳩屎野
正正經經睇防守技巧搵中堅啦屌
新巴迷
之前幾個po都9up過幾句
沙維野野要即時戰力 觀迪 利雲唔貴唔買

巴塞推隻摩洛哥黑鬼中堅 平平地用住先
咁撚似醉右條仆街
拿狗同加泰嗰邊都係狗嚟嘅

爆份合約出嚟又唔講前幾年叫人defer啲嘢又唔講四大長老搵得仲多過佢
on9?
似你
官宣左?
賣撚咗utt又買返個差唔多嘅返嚟
差好撚遠下啵
咪又係左腳法國nigga
Goodbye and thank you Lenglet UTT Mingueza Trincao
咁努力啲搵錢啦
Nico González is studying leaving on loan. [md] #fcblive
Sporting CP want to secure Francisco Trincão's loan, with a purchase option of 18 million euros. [a bola] #fcblive
好事嚟 好似有3個西甲球隊有興趣
呢件好啊夠晒高又左腳
Barcelona want to extend Riqui Puig's contract because they are looking to loan the midfielder out, and his current deal expires in 2023, thus becoming a free agent if he comes back from his loan spell. [sport] #fcblive

Puig 真係契仔 唔啱用都extend咗先
加泰太子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞