[拿狗再講大話空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (441)

1001 回覆
11 Like 27 Dislike
軌咪又係0簽緊
美斯走咗佢筆錢係咪唔使比
宜家出單咁嘅新聞好驚拖累未來幾年啲財政
越傾越少
阿樓主你真好怨婦好鳩煩
呢啲又賣唔到咩錢
pre-season試下用個青訓睇下啱唔啱用 你咁都有得怨
不如你呢兩個月唔好睇Transfer news等自己放鬆下啦好嘛
換咗board後 全體薪金調整
除咗新簽/續約 其他要傾減薪(eg三隊長)
來季FDJ人工全隊數一數二高 €18m net
睇怕都要佢減一大舊

高薪一族 文員清得一個得一個
賣電話 古
借走UTT Lenglet
丹完約 續約嘅話要減4成
清埋Pjanic Trincao Neto 丹麥 puig就掂

係唔知賣完身後 清晒啲債未
另外仲有兩間子公司可賣 每間估值€200+m
嚟緊翻新魯營要10億歐
翻新完可以開演唱會/搞活動 好似話收入唔錯
會唔會係諗住快快手用獌筆錢找清dj啲人工
睇pin
85fixed變65/75一定冇變少
49000堆add-on一定好易攞冇啲英超冠軍歐聯冠軍條款
已經係比管理層啲轉會操作搞到就嚟笑死
一直出65嘅係獌
巴一直都話要85

係呢兩日先突然間話agreed 65
49000 啲addon都唔知有咩寫,冠軍就冇咗5年幾,又入唔到歐聯。極其量都係上陣次數,或者goal+assist.如果寫的鳩嘢上去同無冇分別。
咁拜仁都敢寫文尼贏三次金球獎先加7m
49000覺得自己贏到冠軍有幾出奇不過依家就算寫頭4 add on 都未必攞到
主要Spotify 筆數下季開始計
問題不大
仲有袖口廣告傾緊
唔好咁老定
同時吹緊rap Kounde 利雲
邊有咁多錢
無記錯Leeds要€70m
match Chelsea個offer
巴出50+10
好心 5折退休 第時返黎做主席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞