[拿狗再講大話空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (441)

1001 回覆
11 Like 27 Dislike
佢都係要轉位
帶波攻中 防守超癲
但冇最後傳果腳 最好都係踢翼

快手同nico 搵到定位就好
nico應該要借出去啦 下季仲多左kessie
助攻咁勁 點無最後一傳
係節奏有d亂
佢最後一傳多數都係入曬禁區先比

Pedri 係全場視覺
希望疤狗企硬咪撚賣
月尾咪撚死死地氣65m 放呀
球壇乞兒
之前成班死疤狗日撚日喺度J 話個會好有吸引力
迪莊唔想走
dllm 原來係拖欠薪金搞到人哋唔願放手咋

柒撚到閪咁

叫雞唔俾錢仲以為隻雞同你講心
做乜爆閘狗爆撚到係到互含
其實你都係鳩up 亂屈架啫⋯

如果Dj 降薪 都唔想過 歐霸獌…,
可想而知,歐霸獌 柒成點

最後,咁睇下隻雞 ,最後係講金, 定係心啦.

Dj咁都肯降薪留隊, 即係講心.. (即係你亂屈.)
Dj 唔降薪留隊/去歐霸獌,即係講金, (即你岩..)

留名pin 柒你..
但拖唔拖薪人地都講到明唔撚想去你隊垃圾波
嬲完未姐 又話唔想要 唔要就唔好咁嬲啦
你估只係DJ咩,

自己歐霸獌,
有一大舊錢買人,
成個歐洲,大把一線球員都唔肯黎..
點解?
廢囉..
歐霸獌..

巴塞,
一大班一線球員 仆到過黎,
點解?
有吸引力囉..

Dj人地講明巴塞係自已夢想 球隊,
你係要屈成 ,DJ 有薪金未付清..

十足十有錢既肥佬,
溝唔到女,
成9 佢係雞..
你估只係DJ咩,

自己歐霸獌,
有一大舊錢買人,
成個歐洲,大把一線球員都唔肯黎..
點解?
廢囉..
歐霸獌..

巴塞,
一大班一線球員 仆到過黎,
點解?
有吸引力囉..

Dj人地講明巴塞係自已夢想 球隊,
你係要屈成 ,DJ 有薪金未付清..

十足十有錢既肥佬,
溝唔到女,
屈*9 佢係雞..
上面果班49000準備比人逐個記名

又有回力鏢睇
希望69000唔好賣屍朗 下季繼續踢歐協聯
係咯冇人工收都唔撚去你隊閪波唔知邊個問題喇真係
Kessie: "They call me the president in Milan because once I arrived in my car and parked in the president's spot"

以後拿狗自己揾咪錶啦
嬲?嬲乜撚?
成個波台笑柒緊你隊疤就有
吖係喎,呢期你班疤狗唔敢出公海喎唔記得咗
前季就嚟重建成功點知整件500k週薪嘅山狗2.0嚟搞亂隊波重返六弟
仲要咁啱又係截鏝糊
幾好,夠簡潔
返去同你老母執骨啦今晚頭七呀傻閪
爛熔熔咁點出殯呀?
你阿媽嬲你頭七都爆閘呀
搵撚到球隊legend 操練未
咁始終我地係乞衣佢地係大爺 使錢使到去踢歐霸曼聯球迷都開心嘅
唔好講到咁白啦 佢地皇者曼最中意使錢喺班廢物踢歐霸仲可以沾沾自喜話人地乞衣㗎

爆閘狗當年柒撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞