[拿狗再講大話空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (441)

1001 回覆
11 Like 27 Dislike
記住要放棄 唔好追
球員唔肯去
理得車出幾錢
依家deligt都係 車開價係高d
但拜一出手咪又係球員唔會去
呢兩單case差唔多一模一樣
但deligt明顯無拉芬對巴咁非拜不去咁款
車開高少少人工都有機會
如果佢無講過話隨時要佢走都得
我支持佢坐到完約
但口講一套做又另一套
FDJ高薪唔係old news嚟㗎咩
點解班曼狗仔咁興奮?
睇八卦雜誌話佢同Shakira拍拖第一年已經出軌
拎住馬卡報所謂人工黎打飛機
之前都有唔知咩報曝過pk 條撚樣超高人工
搞到佢上直播拎糧單出黎
同埋dj不嬲因為係巴老母簽人工係超高
不過一直有傳Nike有幫手出份糧
但係而家我哋要FDJ接受嘅人工同獌開嘅人工係咪一樣先?
講緊所謂報紙出既人工根本唔準
之前碧基係辟謠先出糧單比人睇
佢確實人工唔高(不過有無做數延期出就唔撚知)
姐係講馬卡報既人工算法根本係無人證實過
但賣dj係因為佢高人工就肯定係
你自己諗下pedri呢班新續全部唔過千萬
但能力唔比佢差 我係主席都揀賣佢
講緊同一份報紙唔可信呀
你會唔會同黃絲傾時事嗰陣攞份大公報出嚟呀 懵撚
啫係點 一時話佢貼錢打工 一時爭佢4000萬歐,咁佢年薪幾多?
個腦hang機就咪撚學人爆閘啦
佢讀緊一大,兼職五毛㗎刷頭
似係之前扮減人工 其實延期出糧
係出面扮好人 實際一豪子都無少拎
所以美斯先同佢反面
爆閘jm9呀
高定低就可以分可唔可信 你個腦咩構造?
曼狗仔係咁
好心爆閘班傻閪管好自己隻雞姦朗先出嚟管人家事啦
有冇興趣夾Spotify family plan 我乞衣嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞