測量學之誤解 (Surveying)

261 回覆
20 Like 66 Dislike
屌你老母,我晚晚OT到一兩點,第日準時返9點,星期六日都要返,月薪得$14,000,你唔撚講?

邊間行咁刻薄 巴打邊間u grad
$?

30歲輕鬆30k
梁特首就幾千萬

qs 岩岩charter都30k啦
屌你老母,我晚晚OT到一兩點,第日準時返9點,星期六日都要返,月薪得$14,000,你唔撚講?

做保安好過LA

我係佢即刻擗炮 如果係U grad
Ive hd另計
$?

30歲輕鬆30k
梁特首就幾千萬

qs 岩岩charter都30k啦

謝澄清

4大QS consultant間間都咁
如何唔係幾年前唔洗有人做到跳樓死左

14k應該係Ive grad
LS測量狗表示賤過做雞
巴打3好似有啲唔啱喎
測量入面仲有個最原始嘅Land Surveying
入面啲course (e.g. Surveying/Surveying adjustment) 又要計trigo又有matrix
點會唔關m2事
仲有入面有地球磁場同wave之類嘅原理 係同physics有關

4大QS consultant間間都咁
如何唔係幾年前唔洗有人做到跳樓死左

14k應該係Ive grad

加油啦ive上到來好勵志
$?

30歲輕鬆30k
梁特首就幾千萬

三十歲先30k
轉讀醫療科一起薪就呢個數

吊你咩30歲先30k
唔掛得Ive 仔都考到啦

當然可以再高
只係話基本上有姐

再高多幾千蚊?!
我考政府唔好?!
巴打3好似有啲唔啱喎
入面啲course (e.g. Surveying/Surveying adjustment) 又要計trigo又有matrix
點會唔關m2事
仲有入面有地球磁場同wave之類嘅原理 係同physics有關

巴打謝野
但唔係大學範圍
LS測量狗表示賤過做雞

LS係慘
樓主係讀緊定做緊嘢
巴打3好似有啲唔啱喎
點會唔關m2事

根據HKIS分類有六個division
LS BS QS GP PFM PD
巴打3好似有啲唔啱喎
點會唔關m2事

巴打謝野
但唔係大學範圍

即係所有LS都唔係u grad?
巴打3好似有啲唔啱喎
點會唔關m2事

根據HKIS分類有六個division
LS BS QS GP PFM PD

正確 所以我上面有個等字
樓主係讀緊定做緊嘢

九成仲讀緊
讀完做乜
樓主係讀緊定做緊嘢

樓主係咪重讀緊
樓主係讀緊定做緊嘢

樓主係咪重讀緊

有錯請指正
巴打3好似有啲唔啱喎
點會唔關m2事

巴打謝野
但唔係大學範圍

即係所有LS都唔係u grad?

Naw
I mean 大學入面唔洗讀
外國唔知
P&D 講多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞