[Mbti] infj 圍爐取暖區

1001 回覆
187 Like 14 Dislike
有無infp嘅人可以話俾我點Infj點追到你
鍾意左個女仔好耐,可以話最好嘅朋友
想減完肥就表告
好緊張
要靚仔 又要不食人間煙火 理想主義咪又係外協

講完笑 鍾唔鍾意呢啲好難講 識好多infp 都唔係好摸到個規律 但其實佢應該都知你鍾意佢 infp對情感咁敏感 不過我會成日扮唔知
Be a good listener (30%)
實現自己最真實既一面 (50%)
有自己既想法同埋主見 (20%)

加油
得閒幫下手囉
真?
我成日都好懷疑佢究竟係真唔知定假唔知
有冇咁蠢
咁好似都做齊
假唔知
老公係INTJ 都幾夾
Lm
係唔係都會一開始好多野講
跟住慢慢好似比人睇穿真面目咁
跟住變得愈來愈摺
Infj男真係好撚廢
Infj 可以點處理精神內耗?

有時情緒去到臨界點時就發癲咁
但更多時係內循環
係度忍忍忍 一想開口講出嚟又組織唔到
又怕傷和氣

可以點處理呢啲心理廢料
點解咁講
有infj男得罪過你?
我識嗰個INFP, 成日都唔覆message
之前係ig有同佢表白過話我鍾意佢
佢最近畢業我都有whatsapp恭喜佢, 但係佢冇reply我
其實佢係唔係唔當我係啲咩 或者想避開我

有冇INFP可以解答下點解你哋成日都唔覆message
ifp都係咁laid back 真係成日覆漏左
https://youtu.be/e4HLW87h4nc

響youtube search兩search infj就短片轟炸你個youtube主頁youtube有海量影片關於infj
因為佢唔鍾意你 唔好意思拒絕咩人格都一樣
無論咩人格都好 首先要人地對你有興趣先得
無興趣自然唔會想reply 你
有興趣就算幾遲都會認真reply 你
睇你情況似係人地想避你多啲
人格係唔會變, 一個人只有一個, 覺得會變只係你未認識四個functions, INFP同INFJ係最常見比人誤會但係四個functions都唔一樣, functions先係最重要, 唔好單純睇四隻英文字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞