[I/A] World Flipper 日版 (255) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我就嚟500了
我係唔抽武姐
暗鐮刀同之後兩把pf武便把值得倒曬啲券抽到滿破
視乎你多唔多手動玩
唔手動嘅話即係pf頂唔頂配都無所謂,咁課金武全部有下位替換,唔抽都得

會手動即係cd爬塔/極時會拎嚟用,咁基本都要頂配咁打

因為仲未出火極時+水pf依然未算完善,光拳可以拎去打暗極時會抵玩少少

水果把野都勁嘅,只不過到目前為止呢一刻都仲未有太多出場機會
鐮刀又洗唔洗滿?我見填充得自己好似會亂軸
暗隊最近多自身加速,有啲情況比無加速嘅角色帶反而會追到軸,eg禮銃sub春魔女

不過大部分情況下突滿本體同絆斧可以當係平位替換,視乎個軸/攻技刃比例去揀

見過有隊係以暗鎌做前提去對軸,但無嘅話都有其他選擇
我覺得唔係一定要突滿嘅,視乎財力

珠嘅話就簡單泛用
瞭解 多謝解答
月尾記住換素材, 飲體水
直接送3000石俾大家先唔使講野
條撚準備!

歪能到⋯
清咗我倉 得隻m底

必得
dklm傻必真係傻架喎

得隻傻鳩黑驚
要抽傻必了

61抽,無其他5星
其實一開始10抽已經中兩隻,欠惠惠所以先追到61

120抽先齊

技能
參戰者補血 水角色效果UP
解一個弱體 減少棺材
發動時冇Fever就會加Fever槽

隊長技 水角色 攻+140% HP+20%
1 水角色發動技能 該角色攻+20% (60%)
2 自身發動技能 20秒水角色攻+70%
3 戰鬥開始 水角色技能槽+100% +女神技能強化(Fever槽)
------------------------------------------------

技能 回自己HP 劍士系角色效果UP
解兩個弱體 + 暗耐性UP + 光角色攻擊力UP + 衝向敵人

隊長技 被打10次 光角色攻+12.5% (250%) 自身暗耐性+20%
1 自己被打10次 自己以外光角色攻+4.5% (90%)
2 自身HP +5%
自身為光屬時 被打10次 自己以外光角色攻+3% (60%)
3 坦其他角色傷 自身暗性+80% HP+25%
自己被打30下 回血5% (10秒CD)
自己被打10下 光角色攻+5% (100)

屌咩技能黎
火技能好複雜咁
魔力切れで動けない
已經好勁
70抽得水...
光隊兩隻坦輪住坦都幾得意
120抽一隻都未有....
就咁睇
抖m應該係大獎,望落係王子嘅上位版仲要有瘋狂miss嘅鎖頭
攻buff多,回血多,唔開2板感覺都已經可以取代王子了

惠惠就意料之中,之前都估過開完技會上個無魔狀態,不過竟然要200秒先解到...
果然無和真補魔,惠惠都係打單發就收皮#haha#do
要睇埋倍率先知好無用,但大技動畫真心有誠意

智障就最失望,大技竟然唔係花鳥風月
仲要係水fever pf奶,有少少唔知營運想點
3招技都無乜特色,好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞