[I/A] World Flipper 日版 (255) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
武漢人對奶仲勁
好正
今次隻火取唔取代到泳02?
取代唔到, 02隊長,火廚係隊員main位
最正嗰隻追極都冇
水fever pf嗰隻使唔使追想留下個pool
百五抽齊

笑死 燈爆自己
我登唔到自己
如果有02有火nigger,係咪唔洗追火廚?
今次個土偶個難度有返以前D水準
等我download 返 WF先
睇到巴哈有人一招打 21萬K 傷,都係扣得好似10分之1都無
火廚頂火鼠個位, 力架都要做main
如果有火鼠就未必洗追

全auto打到SS算
技傷好厚血, PF就打人好痛
超級未打等功課
咁唔追了,
不過2隻4星都未有
睇下每日單抽 抽唔抽到
抽乾左 可以棄坑鳥 等三周年再番黎 
RT有送返抽券補下血先

SA個難度
厚血到以為自己打緊cd高層數

今日ot到岩岩先收工,求其組左隊技傷試下
超級

上級

大概係史上第一次打上級仲高分啲

都係等抄隊算,嚟緊兩日仲要返工
要打滿1000萬分,一定要手動今次auto到980萬分收皮算
泳廚頂唔到火鼠個位,火鼠個sub位-4C無可替代

泳廚反而比較似係做nigga替換,尤其如果打咩高難要雙奶嘅話,佢會好過nigga

平時就應該未必咁快入到02劍PF隊住?
入泳虎拳PF隊機會大啲,因為果邊唔使彈彈波/貫通角,main位相對寬鬆啲
唔使掛...依家水隊啲奶夠組兩隊有突,就算係水PF嘅奶隨時都夠組一隊
呢隻角色係水FPF入面唔算差,尤其佢加成夠快夠多,應該好易入隊

但水FPF要手動+無乜地方好用

全屏30倍簡直係開創左技傷倍率嘅新時代
以往單體都未必有呢個倍率,真心癲

隊長技+被動1唔使疊就已經230技傷+120攻,同某啲舊角滿晒2板差唔多
然後佢被動23疊滿再多700技傷
當然以WF嘅難度嚟講果700技傷疊到一半都偷笑,但勝在個上限夠高,疊唔滿個下限都唔會太差

同為高技傷buff嘅角色,聖兔相比之下真係搞笑
唔單止數值全面被輾壓,疊buff速度仲要慢幾十倍,呢隻角色真係差唔多可以搵雷宗一齊等remake了

不過都係果句,風隊最需要嘅係新boss除左今次SA隻新boss,風隊根本無boss值得用泳翔太
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞