[I/A] World Flipper 日版 (255) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
風pf冇風舞真係唔知點算
今次無頂配隊好大機會拎完裝就算,個難度都提升左幾多下
我最驚係連武器都拎唔晒
果斷留石了
真係幾難
技傷馬桶隊隊都要新個隻男角
呢關做比佢
唔想井個男人
無佢我覺得都真係接近無可能拎齊獎勵
一係就將目標擺係拎裝就算
一直以為隻水fever係5星 啱啱先知原來係4星今朝仲白白浪費咗50抽去追佢
咁撚仆街

岩岩好夠分

難度明顯高左好撚多,3隊都係全手動咁打
full auto今次想拎齊獎勵大概有啲難,啲傷害太痛啦

假如營運比人屌完一輪都唔屈服,決定SA之後都係行呢條路線嘅話,以後想打SA就要6屬都預備好所有體系嘅頂配隊了

雖然不至於非頂配就無得玩,但真係會花多好撚多時間
不過我覺得營運應該會用返慣常果招去改

大概係將依家鋼碎果堆獎勵下調返10萬分左右,等啲人auto可以找齊野,然後最高分就派啲無乜用嘅稱號之類
PF果關痛到痴根
好幾場都係P1就已經仆街 風龍隊長好似紙做咁
試下抄先 練度低幾多下應該入場都係炒
Pf個p1係最難搞,4隻細怪痛到on9
但只要解到一隻,對面輸出少左+解完試煉開始有combo boost之後,成個手感會好好多
後面keep住浮遊pf3好爽的
以往上級就純拎石,個分低到無任何實際意義
今次如果隊野唔齊/低配嘅話打上級可能仲高分

不過個活動先開左半日,我啲隊都係自己憑感覺9砌,抄唔到都可以再等下攻略

甚至可能個難度真係比人屌到nerf呢
打一次sa用左8粒晶都係第一次
睇怕下次cd唔夠晶用了
風PF 風技傷點組呀屌
得PF 我又無啦啦隊長又無舞女

終於auto roll到過哂超級
CLS我不打了
競速把風直擊其實用唔用得著
台服唔知開唔開始每月換好
風pf 冇限風龍 限風舞同限風叔我係咪已經可以收皮
拎齊獎勵真係難啲,因為暫時pf隊長果個位真係無乜其他選擇
3隻我估至少都要有一隻先有啲希望
就算今次風有利弱直擊,天同槍都唔係話好有用,利申我仲未換

不過風直擊都係最近先開始推,只可以話暫時未用得著,換唔換睇你心情
好似話有劍pf 打到不過難度極高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞