[I/A] World Flipper 日版 (255) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

中二病嘅喜好
Darkness Void King嘅巫女=觸手
時間都可以凍結嘅大魔法使=冰魔
炎龍王=火龍

冇睇開,呢部作品ok?

女神組互動好正

今次劇情都真係要玩嘅基本素晴梗都玩晒了,作為fans非常滿足

尤其惠惠兩段(劇情+主動技)爆裂魔法嘅像素動畫真係非常有誠意,近期最高汁
神作on9搞笑異世界嚟講素晴絕對不容錯過
研究吓先 呢論睇spy x family
アニャ
好睇

me too
太鍾意呢段動畫,loop左幾次整成gif比大家睇下製作組幾用心
劇情動畫都叫做不嬲高質好
最近啲主動技動畫真係好耐都無咁細緻了

動畫

WF

你要知道wasuku評價多數只係睇角色性能,唔太考慮實際作用同環境
另外佢評分標準好難睇透,例如泳02開完2板佢先得A/A,但光叔一出佢已經係A/S

佢講aqua果啲我基本都認同,智障都真係叫做乜功能都有啲
有奶、有減棺、有拉F、有淨化、有全隊叉滿、有攻buff
但最大問題係未有一關需要全隊靠一隻角色做晒上面所有野,而個別功能嘅話水隊仲有上位角存在,結果就係無必要突登入佢

不過box唔齊嘅話智障係幾抵抽,應該好適合做下位/同位替換
但齊嘅情況下我相信智障應該剩係可以等某年某日長期戰水F上神枱先有機會威返次
癲,2版都未出就秒到
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=32511424
笑撚死,惠惠果個無魔debuff就算入左棺都會補留+停計時

但只要係深層/幽玄域果種換圖就會重置,結果可以用嚟秒深層
拎左抖M去極時實測完
發現佢個攻buff雖然叫做高過王子唔少,但疊buff真係疊到2046都唔會疊得完果250攻
極時呢啲時間就係一切嘅關基本唔太岩用,可惜

到最後都係要返去爬塔一場打10分鐘先可以活用到呢類被動

整體嚟講以WF平時嘅關去睇,都係唔使浪費時間疊嘅王子比較實用
抖M基本要等長期戰/特殊關(高頻率低傷,eg雷龜)先有機會發揮
係咪快過禮機lol
慢禮機一秒?
但禮機好似踢唔到大蛇
想問下 二週年超得嘅下一次超得個pool開到邊
2周年超得嘅下一次超得有啲翹口
下次開就係2.5,pool去到小紅帽+千岳+艦長個pool
ok thanks
巴哈個未來視二週年之後就斷左更
可以去DC催個作者,條友成日係DC攪笑
惠惠值唔值得追 好似幾勁
踢罐真係幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞