[I/A] World Flipper 日版 (255) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
勁但唔算值得追嘅程度
可以用到嘅地方太窄
惠惠接近無任何可能一場開到第二下技,剩係可以拎嚟玩單發踢隊

但火技傷本身都一大堆踢隊角色,只可以話惠惠大概比佢地勁少少咁,但未開2板嘅情況下個差距有無佢都係秒住踢
係限就唔好問,追!
原來已經7月,又要換野
珍 難得有合作唔係唔抽齊吖
60粒五星晶啦
你就好
我有啲擔心下次爬塔前上唔上得返30粒依家10粒都無
換天相弓定天梁刀玩好
依家梗係換天同槍比鈴鹿玩
一個月都應該有5-6粒,咁你本身都有一堆突左
120/250
差水
真係抵換嚟玩咩 直擊武for fun小蟹
呢度全部都TA券多到無地方用嘅老屎忽,無話抵唔抵

不如競速武呢家野6把有5把都係換嚟玩
之後平均一個個人競速活動派幾多券?

聽巴哈個修車講玩到2.5週年有二十67塊鋼 唔知係咪拎曬啲券去換鋼

定係冇拎曬嚟換鋼都多到可以任玩競速武
等泳裝?
又要養生2星期,半個月後見
呢個我又無留意,不過鋼的確係算多嘅,雖然我自己係想用就用,所以長期都0鋼
冇愛
發現就算係合作,WF都係一如往常嘅常駐>限定
馬娘兩隻都係各自體系頂級角色,抽到即刻入到隊,係岩用嘅關好有用
鈴鹿甚至可以去埋技傷隊

素晴3隻反而都有種係自己體系入面可以搵到類似角色嘅感覺,抽左都似係為爬塔果陣可以組多隊做準備
惠惠算係最易入隊,雖然個提升可能都接近係無分別

睇死今年泳裝又同上年一樣,抽完五隻返嚟可能都係擺到半年後開2板先救返其中一兩隻
今次啲劇情幾有誠意幾好笑

アルク千辛萬苦守住咗咁多姐姐們嘅逆性騷擾 最後俾大變態和也帶壞咗
都唔一定要開2板嘅,可能半年後開新Mode新boss都得
睇返舊年果堆泳裝浴衣

泳02 ︰2板翻身
泳蛾︰極時翻身
泳狐︰極時翻身

泳皇女︰營運已經完全唔記得左有隊野叫能力光
泳警︰開頭用過下,不過營運近半年都唔太記得雷F了
浴風叔︰從來都無用過
浴黑︰營運近期醒起返光F,更新+小特兩個成功慢慢帶返浴黑出嚟
唔緊要啦 3週年都執7架啦 仲洗咩等開2板救濟

終於都歪中Zeta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞